Samsung şarj cihazı çok ısınıyor

Kara Tongay

Hectopat
Daha fazla  
Şarj olurken çok ama çok ısınıyor adaptör. Kablosu orijinal değil bundan kaynaklı olabilir mi? (Telefonun bataryasinda da biraz sıkıntı var ısınıyor ara sıra.)

Kablodan dolayı değildir. Isınması da normal. Ama adaptör çakma ise daha çok ısınır.

Adaptör ucuzsa ısınması normaldir.

Kokladığınız zaman içinden yanık kokusu geliyor mu? Veya plastik kokusu? Orijinal Samsung adaptörleri nispeten ağırdır. Elinize aldığınızda telefonunuzun yarısı kadar bir ağırlık hissetmeniz lazım, sahte adaptörlerde sanki elinizde yokmuş gibi hissettirir. Orijinal Samsung adaptörünün içi dolu hissettirir, elinizde tuttuğunuzda veya salladığınızda hiçbir takırtı veya sallantı olmaz. Samsung şarj adaptörü ısınır ancak "ılık" seviyesinde bir sıcaklık hissedersiniz, elinizde dokunduğunuzda elinizde tutabiliyorsanız orijinaldir. Sahte adaptörlerde el yakacak cinsten bir ısı gelir ve yanmış plastik kokar. En son olarak şarj aletinden hiçbir ses gelmemesi lazım, ses geliyorsa ya bozuktur ya sahtedir. Sahte olması daha olasıdır.

Dediklerinize baktım hepsini karşılıyor orjinal sanırım kablo sorun yapabilir mi ?

@Kara Tongay, ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Telefonu şarjdayken kullanırsanız daha da ısınır telefon. Herkesin sıcaklık algısı da aynı değil. Bana göre çok sıcak gelebilirken size soğuk gelebilir. Elinizde tutabiliyorsanız ve sizi rahatsız etmiyorsa bir sorun olmaması gerek.

Yok hacim bildiğin patlayacak gibi ısınıyor.

@Kara Tongay, emin değilim. Elime almadan bilemeyeceğim. Fotoğraflardan ve söylediğinize göre sahte olduğuna dair hiçbir bulgu bulamadım. Şarj aleti bozuk olabilir. Bu adaptörler Note 5 ve Galaxy S6 zamanında ve öncesinde veriliyordu. Yani çok eski diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…