umutk830 Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 227 26 Temmuz 2020 #1 Merhaba, benim samsung şarjın ucu biraz eğildi şarjın ucunda 4 tel var içine girmiş olabilir mi? Yoksa şarjların ucunda 4 tel mi oluyor? Teşekkürler. Dosya Ekleri 20200726_210953.jpg 1.006,2 KB · Görüntüleme: 85 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2020
Merhaba, benim samsung şarjın ucu biraz eğildi şarjın ucunda 4 tel var içine girmiş olabilir mi? Yoksa şarjların ucunda 4 tel mi oluyor? Teşekkürler.
Cruslan Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.415 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2020 #2 Ben bir sorun göremedim. Evet, o teller bulunuyor. Şarj ediyor mu?
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 26 Temmuz 2020 #3 umutk830 dedi: Merhaba, benim samsung şarjın ucu biraz eğildi şarjın ucunda 4 tel var içine girmiş olabilir mi? Yoksa şarjların ucunda 4 tel mi oluyor? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Düzeltmeye çalıştıysanız kırılıp düşmüştür.
umutk830 dedi: Merhaba, benim samsung şarjın ucu biraz eğildi şarjın ucunda 4 tel var içine girmiş olabilir mi? Yoksa şarjların ucunda 4 tel mi oluyor? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Düzeltmeye çalıştıysanız kırılıp düşmüştür.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #4 Siyah renkle daire içine aldığım yerde 1 tel daha olmalı sanırım. Huawei P Smart 2018 telefonumun şarj kablosuna bakarak vardım bu kanıya.
Siyah renkle daire içine aldığım yerde 1 tel daha olmalı sanırım. Huawei P Smart 2018 telefonumun şarj kablosuna bakarak vardım bu kanıya.
umutk830 Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 227 26 Temmuz 2020 #5 Cruslan dedi: Ben bir sorun göremedim. Evet, o teller bulunuyor. Şarj ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Ediyor telefonun şarj girişinde tel falan girmiş midir? AJFA dedi: Siyah renkle daire içine aldığım yerde 1 tel daha olmalı sanırım. Huawei P Smart 2018 telefonumun şarj kablosuna bakarak vardım bu kanıya.Eki Görüntüle 624759 Genişletmek için tıkla... BerzerkFrost dedi: Düzeltmeye çalıştıysanız kırılıp düşmüştür. Genişletmek için tıkla... Telefonun içine girmemiş midir yani?
Cruslan dedi: Ben bir sorun göremedim. Evet, o teller bulunuyor. Şarj ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Ediyor telefonun şarj girişinde tel falan girmiş midir? AJFA dedi: Siyah renkle daire içine aldığım yerde 1 tel daha olmalı sanırım. Huawei P Smart 2018 telefonumun şarj kablosuna bakarak vardım bu kanıya.Eki Görüntüle 624759 Genişletmek için tıkla... BerzerkFrost dedi: Düzeltmeye çalıştıysanız kırılıp düşmüştür. Genişletmek için tıkla... Telefonun içine girmemiş midir yani?
Cruslan Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.415 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2020 #6 umutk830 dedi: Ediyor telefonun şarj girişinde tel falan girmiş midir? Telefonun içine girmemiş midir yani? Genişletmek için tıkla... Ben bir sorun olmadığını düşünüyorum. O teller telefon içindeki pinlere değer ve enerji/veri aktarımı gerçekleşir.
umutk830 dedi: Ediyor telefonun şarj girişinde tel falan girmiş midir? Telefonun içine girmemiş midir yani? Genişletmek için tıkla... Ben bir sorun olmadığını düşünüyorum. O teller telefon içindeki pinlere değer ve enerji/veri aktarımı gerçekleşir.
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 26 Temmuz 2020 #7 umutk830 dedi: Telefonun içine girmemiş midir yani? Genişletmek için tıkla... Hayır, girsede düşer orada kalmazdı. Eğer tel olmadan da şarj ediyorsa bataryayı ısıtabilir.
umutk830 dedi: Telefonun içine girmemiş midir yani? Genişletmek için tıkla... Hayır, girsede düşer orada kalmazdı. Eğer tel olmadan da şarj ediyorsa bataryayı ısıtabilir.
umutk830 Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 227 26 Temmuz 2020 #8 BerzerkFrost dedi: Hayır, girsede düşer orada kalmazdı. Eğer tel olmadan da şarj ediyorsa bataryayı ısıtabilir. Genişletmek için tıkla... Tel olmadan şarj olmuyor sıkıntı yok o zaman yani? Cruslan dedi: Ben bir sorun olmadığını düşünüyorum. O teller telefon içindeki pinlere değer ve enerji/veri aktarımı gerçekleşir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Son düzenleme: 26 Temmuz 2020
BerzerkFrost dedi: Hayır, girsede düşer orada kalmazdı. Eğer tel olmadan da şarj ediyorsa bataryayı ısıtabilir. Genişletmek için tıkla... Tel olmadan şarj olmuyor sıkıntı yok o zaman yani? Cruslan dedi: Ben bir sorun olmadığını düşünüyorum. O teller telefon içindeki pinlere değer ve enerji/veri aktarımı gerçekleşir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?