W wixelyn Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 59 29 Mart 2024 #1 SSD veya HDD modeli samsung SATA 870 EVO 1 TB, SSD Yaklaşık 2 yıldır kullandığım Samsung SATA 870 EVO 1 TB, SSD bugün PC açtığımda gözükmedi, tekrar çalıştırmaya çalışınca da var olmayan aygıt belirlendi hatası aldım. Forumda açılan diğer konulara baktım oradan da bir şey bulamadım, ne yapmam gerek? Dosya Ekleri ssd 2.png 63,5 KB · Görüntüleme: 44 ssd 1.png 48,4 KB · Görüntüleme: 45
Yaklaşık 2 yıldır kullandığım Samsung SATA 870 EVO 1 TB, SSD bugün PC açtığımda gözükmedi, tekrar çalıştırmaya çalışınca da var olmayan aygıt belirlendi hatası aldım. Forumda açılan diğer konulara baktım oradan da bir şey bulamadım, ne yapmam gerek?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.085 Makaleler 1 Çözümler 571 29 Mart 2024 #2 Baglantılarını kontrol ettin mi? Artı 0 Eksi
KS KS W wixelyn Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 59 29 Mart 2024 #3 GFYT dedi: Baglantılarını kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Baktım onlarda bir sorun yok, bir de PC açılırken normalden çok uzun sürüyor bir alakası var mı acaba Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Baglantılarını kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Baktım onlarda bir sorun yok, bir de PC açılırken normalden çok uzun sürüyor bir alakası var mı acaba
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.085 Makaleler 1 Çözümler 571 29 Mart 2024 #4 wixelyn dedi: Baktım onlarda bir sorun yok, bir de PC açılırken normalden çok uzun sürüyor bir alakası var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin nedir? Geç açılmasının sebebini bulalım. Artı 0 Eksi
wixelyn dedi: Baktım onlarda bir sorun yok, bir de PC açılırken normalden çok uzun sürüyor bir alakası var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin nedir? Geç açılmasının sebebini bulalım.
KS KS W wixelyn Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 59 29 Mart 2024 #5 GFYT dedi: Sistem özelliklerin nedir? Geç açılmasının sebebini bulalım. Genişletmek için tıkla... RTX 2060, Intel i3 12100F, Adata SX6000LNp, ilk defa bugün böyle oldu. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Sistem özelliklerin nedir? Geç açılmasının sebebini bulalım. Genişletmek için tıkla... RTX 2060, Intel i3 12100F, Adata SX6000LNp, ilk defa bugün böyle oldu.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.085 Makaleler 1 Çözümler 571 29 Mart 2024 #6 wixelyn dedi: RTX 2060, Intel i3 12100F, Adata SX6000LNp, ilk defa bugün böyle oldu. Genişletmek için tıkla... SSD'de sıkıntı var gibi hocam, okuma yazma degerleri ne durumdaydı? Bilgisayara herhangi bir OC islemi uygulandı mı? Artı 0 Eksi
wixelyn dedi: RTX 2060, Intel i3 12100F, Adata SX6000LNp, ilk defa bugün böyle oldu. Genişletmek için tıkla... SSD'de sıkıntı var gibi hocam, okuma yazma degerleri ne durumdaydı? Bilgisayara herhangi bir OC islemi uygulandı mı?
KS KS W wixelyn Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 59 29 Mart 2024 #7 GFYT dedi: SSD'de sıkıntı var gibi hocam, okuma yazma degerleri ne durumdaydı? Bilgisayara herhangi bir OC islemi uygulandı mı? Genişletmek için tıkla... Okuma yazma bakalı çok oluyor ama baktığımda olması gerektiği gibiydi, OC yapmadım. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: SSD'de sıkıntı var gibi hocam, okuma yazma degerleri ne durumdaydı? Bilgisayara herhangi bir OC islemi uygulandı mı? Genişletmek için tıkla... Okuma yazma bakalı çok oluyor ama baktığımda olması gerektiği gibiydi, OC yapmadım.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.085 Makaleler 1 Çözümler 571 29 Mart 2024 #8 wixelyn dedi: Okuma yazma bakalı çok oluyor ama baktığımda olması gerektiği gibiydi, OC yapmadım. Genişletmek için tıkla... Bu sorunun temel sebebi ya SSD Firmware'i sıkıntılı ya da SSD bozuk. Baska bir cihazda SSD'yi dener misin? Artı 0 Eksi
wixelyn dedi: Okuma yazma bakalı çok oluyor ama baktığımda olması gerektiği gibiydi, OC yapmadım. Genişletmek için tıkla... Bu sorunun temel sebebi ya SSD Firmware'i sıkıntılı ya da SSD bozuk. Baska bir cihazda SSD'yi dener misin?
KS KS W wixelyn Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 59 29 Mart 2024 #9 GFYT dedi: Bu sorunun temel sebebi ya SSD Firmware'i sıkıntılı ya da SSD bozuk. Baska bir cihazda SSD'yi dener misin? Genişletmek için tıkla... Yarın denemesi için arkadaşa vereceğim sonucu yazarım. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Bu sorunun temel sebebi ya SSD Firmware'i sıkıntılı ya da SSD bozuk. Baska bir cihazda SSD'yi dener misin? Genişletmek için tıkla... Yarın denemesi için arkadaşa vereceğim sonucu yazarım.