M Mehmet Unsal Ziyaretçi 28 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar elimde Samsung SCX-4200 Yazıcı var. Mesela yazıcıda toner var ama yazıcının ekranında toner değiştir diyor. Bunun için sanırsam chip reset yapılıyor . Nasıl yapacağım ve chip reset programı'nın linki ni atar mısınız. Saygılar... Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2014
Merhaba arkadaşlar elimde Samsung SCX-4200 Yazıcı var. Mesela yazıcıda toner var ama yazıcının ekranında toner değiştir diyor. Bunun için sanırsam chip reset yapılıyor . Nasıl yapacağım ve chip reset programı'nın linki ni atar mısınız. Saygılar...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Kasım 2014 #2 Ücretli olarak satıyorlar. Tasvip etmiyoruz. Orijinal toner kullanın.
M Mehmet Unsal Ziyaretçi 28 Kasım 2014 #3 Toner normal, sahtesi mi oluyor ? Anlamadım ama. Toner dolu yazıcımda fakat toner yok diyor . Chip reset programı yok mu Recep Bey ?
Toner normal, sahtesi mi oluyor ? Anlamadım ama. Toner dolu yazıcımda fakat toner yok diyor . Chip reset programı yok mu Recep Bey ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Kasım 2014 #4 Baktım, ücretli satıyorlar dediğim gibi. Ama bağlantı paylaşmayacağım burada zira yasal değil. Kurallarımıza aykırı.
Baktım, ücretli satıyorlar dediğim gibi. Ama bağlantı paylaşmayacağım burada zira yasal değil. Kurallarımıza aykırı.
M Mehmet Unsal Ziyaretçi 14 Şubat 2016 #5 Bilgisayarcılar 15 - 20 TL gibi bir ücretle yapıyorlardı. İllegal bir yöntem mi?