Samsung Servis Hizmeti Nasıl?

awrlord

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Samsung'a Iphone'dan geçmiştim ve daha alalı iki hafta olmamış Galaxy S8 model telefonumu kullanmaktan çok keyif alıyorken vay be Samsung bu sefer yapmış derken dün akşam kasanın üst kısmından ışık sızdığını fark ettim, sonrasında ise dikkatli incelediğimde ekranın sağ üst köşesinde kasa ile ekran arasının diğer köşeye göre biraz açık olduğunu gördüm. İlk bakışta anlaşılamayacak boyutta çok dikkatli baktığınızda belli oluyor.

Iphone kullanıcısı olsam değişim ya da ekranı sıfırı ile değiştirip sıfır gibi kullanmaya kuruş para vermeden devam edeceğimi bilirdim, ancak Samsung'da durum nedir yakın geçmişte tecrübesi bilgisi olan var mı ?

Sizce böyle bir durumda Samsung değişim verir mi?
Tamir etseler nasıl tamir ederler ?

Ben telefonu alalı daha 2 hafta olmadı yarın Şişli Cevahir AVM karşısındaki yetkili servise bırakacağım.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gayet iyi, ortalama 3 günde sorunlar/parça değişim olayı hallediliyor. Işık sızması kavisli modellerin genelinde olabiliyor, benim S6 Edge'in her yerinden sızıyordu, gece arkadan aydınlatmalı klavye gibi arkadan aydınlatmalı çerçevelerim vardı. Sizinki değişim falan olursa 2 haftaya kadar uzayabilir süreç.

Telefonu Şişli Samsung yetkili servisine bıraktım, yeni model ve çok yeni satın alındığı için büyük ihtimalle değişim olacağını söylediler ve pazartesi günü çağrı merkezini aramamın faydalı olacağını da belirttiler enteresan.
Süreç ile alakalı buradan da bilgi vereceğim sonrasında faydalanacaklar olabilir, umarım değişim olur.

Canlı destek sayfası üzerinden merkezin değişimi onayladığı bilgisini aldım, kısa zaman içerisinde telefonu temin ederler ise Samsung bu konuda sınıfı geçmiş olacak.

Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Sonucu da yazayım, yeni cihaz temini de çok kısa süre içerisinde yapıldı, kapalı kutu olarak teslim ettiler.

Sonuç olarak memnun kaldım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı