Samsung SM-G532F/M için TWRP önerisi

Benim şu an kullandığım telefon olan SM-G532F için officall bir TWRP yok o yüzden unoffıcall bir TWRP var elimde nasıl yapıldığını tek tek anlatacağım.

1-ilk olarak vereceğim linkteki uygulamayı indiriyoruz bilgisayarımıza.
Link:EASY-G532-TWRP+ROOT-NEW.zip

2-telfefonumuzun ayarlarına girip cihaz hakkındaya giriyoruz oradan da yazılım bilgisine girip yapayım numarasına geliştirici olana kadar tıklıyoruz.

3-geliştirici olduktan sonra geliştirici seçeneklerine girip OEM ile açmayı ve USB hata ayıklamayı açıyoruz ve bilgisayarımıza USB yoluyla telefonumuza takıyoruz MTP bağlantısını kabul edip her zaman izin vere tıklıyoruz.

4-bilgisayarımıza dönüyoruz ve indirdiğimiz uygulamayı çalıştırıyor ve uygulamanın işini yapmasını bekliyoruz ardında telefonu OEM moduna alacak ve bilgisayarımızda yeni bir uygulama gelecek.

5-masaüstümüze gelen ZIP dosyasını o uygulamaya atıyoruz ve starta basıyoruz.

6-telefunumuz TWRP'ye atacak çıkan şeyi kaydırıyoruz advenceda giriyoruz oradan ADB sideloada tıklıyoruz ve hiçbir seçene tıklamadan kaydırıyoruz.

7-bilgisayarımıza dönüyoruz ve enter a basıyoruz ve işinin bitirmesini bekliyoruz işini bitirdiği an reboot a tıklıyoruz ve telefonu yeniden başlatıyoruz ve işlem bu kadar.

Not: Telefon kendini 1 ila 3 kez defa yeniden başlatabilir sakın bataryasını çıkarmaya çalışmayalım.

Not: Ayrıca SuperSU root da yükliyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz TWRP'leri cihaza IMEI atmak için kullanıyorlar, öyle niyeti olanlara da davetiye bırakmışsınız.

Bu tarz TWRP'leri cihaza IMEI atmak için kullanıyorlar, öyle niyeti olanlara da davetiye bırakmışsınız.

Kullanana öyle ben bu telefona TWRP bulamadım ve acı çektim o yüzden başka kimseler acı çekmesin diye bu makaleyi yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…