Custom ROM Samsung SM-G611F için ROM önerisi

797988

Picopat
Samsung SM-G611F model bir telefonum var, buna MIUI yüklemek istiyorum fakat bu modele göre sağlam bir ROM bulamadım.

Eğer MIUI olmazsa hangi ROM'u önerirsiniz?

Bazı istisnalar haricinde başka telefon markalarının kendi ROM'larını başka markalara yüklemen çok zor, One UI Xiaomi telefona kurman veya MIUI'ı Samsung'a kurmak gibi, ayrıca o model için araştırdım ancak Custom ROM bulamadım.

Bunu buldum, istersen deneyebilirsin, önceden forumda konusu açılmış, düzgün yaparsan sıkıntı çıkmaz, ama verilerinin silineceğini unutma.

Elimde stock ROM'u var eğer sıkıntı çıkarsa geri dönerim IMEI yok zaten.

Hocam insanlar MIUI'dan kaçıyor siz neden MIUI istiyorsunuz?
Yerinizde olsam böyle bir işe kalkışmam bile.

MIUI'ın güvenlik uygulaması çok hoşuma gitti o yüzden arıyorum.

Peki hocam twrpde reset atma sorunu ile ilgili bişey buldunuz mu?

Orange Fox'ta ise biraz titriyor reset atıyor

Elimde stock ROM'u var eğer sıkıntı çıkarsa geri dönerim IMEI yok zaten.

MIUI'ın güvenlik uygulaması çok hoşuma gitti o yüzden arıyorum.

Hocam o güvenlik uygulaması hiçbir işe yaramıyor, Google Play'den indireceğiniz başka bir uygulama da onunla aynı işlevi görecektir zaten, sırf bir uygulama için uğraşılmaz

Hocam o güvenlik uygulaması hiçbir işe yaramıyor, Google Play'den indireceğiniz başka bir uygulama da onunla aynı işlevi görecektir zaten, sırf bir uygulama için uğraşılmaz
Peki hocam bu cihazda performanslı çalışacak bir rom varmı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrun hocam rom linki bir videodan buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…