Samsung SM-G7105 Android sürüm güncellenmiyor

Riskli dediğim telefon tamamen brick olabilir ve ROM'u bu işi bilen biri yüklemeli çünkü ben hiç telefona ROM yüklemedim.

Hocam osm score hero falan yüklenmiyor ki. Sürüm desteklemiyor onları. İnstagramdaki reelsleri bile göremiyorum güncelleme yüzünden. Öyle düşünün.
Riskli dediğim telefon tamamen brick olabilir ve ROM'u bu işi bilen biri yüklemeli çünkü ben hiç telefona ROM yüklemedim.
Nasıl hocam ? Şuan sitedeki 2019 tarihli lineageyi indirdim. Ama ne yapacağımi bilmiyorum. Dosyaların içinde boot.img dosyası falan var. Sizin bir bilginiz yok mu ?

Son düzenleme:

Sürüm desteklemiyorsa yapacak bir şey yok daha önce ROM yüklemedim bilen birinden destek almanızı öneririm bir de ROM'da bazı özellikler çalışmayabilir vol LTE 5 GHz Wi-Fi gibi.

Sürüm desteklemiyorsa yapacak bir şey yok daha önce ROM yüklemedim bilen birinden destek almanızı öneririm bir de ROM'da bazı özellikler çalışmayabilir vol LTE 5 GHz Wi-Fi gibi.
Dediğim gibi bu ROM'ları topluluk geliştiriyor ve bu özeliikleri eklemek en zorlarından.

Dediğim gibi bu ROM'ları topluluk geliştiriyor ve bu özeliikleri eklemek en zorlarından.

Bu yüzden stock orijinal dışında ROM yüklemek iyi seçim değil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…