pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #1 Ben YouTube'da videolar goruyorum custom ROM falan yapiyorlar. Ben Samsung SM-T111 tablete, custom ROM yaparsam bozulur mu? Açıkçası YouTube falan hiç calismiyor Play Store bile girmiyor. Custom ROM yapmak istiyorum.
Ben YouTube'da videolar goruyorum custom ROM falan yapiyorlar. Ben Samsung SM-T111 tablete, custom ROM yaparsam bozulur mu? Açıkçası YouTube falan hiç calismiyor Play Store bile girmiyor. Custom ROM yapmak istiyorum.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 17 Ocak 2024 #2 Hazır bozulmaz.
pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #3 Nasil yapildigini bIlmiyorum fakat bana gosterirmisiniz ?. Hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yararmi bana ? Son düzenleme: 17 Ocak 2024
Nasil yapildigini bIlmiyorum fakat bana gosterirmisiniz ?. Hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yararmi bana ?