Samsung Sm-t210 Açılmıyor

alpayguzbey

Hectopat
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Samsung Sm-t210 tablet var elimde. Fakat şarjı bittikten sonra hiç açılmadı. Ekranda ışıkta yanmıyor. Şarja da takılı bıraktım fakat açamadım. Bilgisi olan var mıdır?

Şarj aleti bozuk değil eminim. Tablette şarj alıyor diye düşünüyorum. Daha öncedende aynı olay başıma gelmişti. Birsürü şey denemiştim sonunda açılmıştı. Fakat hangi yolla açtığımı bilmiyorum. Bilgisayara bağlayıp bir program sayesinde tablete reset atabileceğim yada tableti yönetebileceğim bir program varmıdır?

Bilgisi olan yokmudur?

Tableti indirme moduna alarak odin ile stock rom flashlayabilirsin.

Tablette hiç bir tuş çalışmıyordu. Dün tabletin açma tuşunun olduğu yere kağıdı 4 e katlayıp koydum. Ondan sonrada plastik kelepçe ile iyice sıkıştırdım. Çekebildiğim kadar kelepçeyi çektim. Sonra tableti şarja taktım. 2 Saniye sonra ışık yandı ve şarj olmaya başladı. Bende şarj olmasını bekledim. Yarım saat şarj oldu ama tableti açtığımda daha %7 sinin dolduğunu gördüm. Bende fabrika ayarlarına sıfırlayıp tableti birşey yüklemeden kapattım. Yaklaşık yarım saat sonra yine açtım vede %19 dolduğunu gördüm. Bende Teknosa'ya gidip durumu anlattım. Ama faturası yoktu elimde. Sistemden buldu sağolsun. 16 günü kalmış garantisinin bitmesine. Bende yolladım yavaş şarj oluyor diye. Büyük ihtimalle batarya şişmiş. Bu arada rom aradım ama bulamadım. Bildiğiniz stabil rom varsa paylaşırmısınız? Tablet gelince yüklemesini yapıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…