Samsung SM-T530 sürüm güncellemesi yaparken "failed to Mount '/hidden' (ınvalid argument)" hatası

654780

Centipat
Samsung SM-T530 tablet var. Bu tablete sürüm güncellemesi yapmak için izlediğim videodaki aynı adımları yaptım fakat TWRP'deyken "failed to Mount '/hidden' (ınvalid argument)" hatası ile karşılaştım bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Samsung SM-T530 tablet var. Bu tablete sürüm güncellemesi yapmak için izlediğim videodaki aynı adımları yaptım fakat TWRP'deyken "failed to Mount '/hidden' (ınvalid argument)" hatası ile karşılaştım bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yarım saatlik videonun tamamını izleyemedim kusura bakma ama lineage yüklemiş sonunda. Ben de diyorum stok romda twrp ile nasıl güncelleme yapılıyor. Adamın verdiği xda konusuna baksanız daha iyi.

Videodaki tüm adımları yaptıktan sonra tablet açılış ekranında takılı kalıyor sorunun bundan dolayı kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

TWRP üzerinden /hidden dizinini ext2'ye çevirip sonra ext4'e çevir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı