gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 23 Temmuz 2020 #2 Merhaba. Programı yüklüyorum fakat güncelleme gerekli diyor. Güncellemeyi çalıştırıyorum ama hep böyle kalıyor? Epey bir süre bekleyip iptal ettim, kaç defa baştan başladım. Tekrar deniyorum 30 dakika oldu nerdeyse öyle duruyor ya! // Son düzenleme: 23 Temmuz 2020
Merhaba. Programı yüklüyorum fakat güncelleme gerekli diyor. Güncellemeyi çalıştırıyorum ama hep böyle kalıyor? Epey bir süre bekleyip iptal ettim, kaç defa baştan başladım. Tekrar deniyorum 30 dakika oldu nerdeyse öyle duruyor ya! //
formica Femtopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 81 23 Temmuz 2020 #3 Merhaba, uygulamayı baştan kurup güncellemeyi yapmayı denediniz mi?
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 23 Temmuz 2020 #4 Silinen üye dedi: Merhaba, uygulamayı baştan kurup güncellemeyi yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 10 defa denemişimdir.
Silinen üye dedi: Merhaba, uygulamayı baştan kurup güncellemeyi yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 10 defa denemişimdir.