Grizliess Kilopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 358 Çözümler 1 2 Ekim 2021 #1 Kendi telefonumu bağlayabiliyorum fakat ev internetine bağlanmıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Yok mu yardımcı olabilecek birisi ? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2021-10-02 at 02.03.06.jpeg 180,3 KB · Görüntüleme: 104 Son düzenleme: 2 Ekim 2021
Kendi telefonumu bağlayabiliyorum fakat ev internetine bağlanmıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Yok mu yardımcı olabilecek birisi ?
desibel Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 385 17 Haziran 2022 #2 Grizliess dedi: Kendi telefonumu bağlayabiliyorum fakat ev internetine bağlanmıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Yok mu yardımcı olabilecek birisi ? Genişletmek için tıkla... hocam aynı hatayı şuan ben alıyorum çaresini bulabilmiş miydiniz? Artı 0 Eksi
Grizliess dedi: Kendi telefonumu bağlayabiliyorum fakat ev internetine bağlanmıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Yok mu yardımcı olabilecek birisi ? Genişletmek için tıkla... hocam aynı hatayı şuan ben alıyorum çaresini bulabilmiş miydiniz?
KS KS Grizliess Kilopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 358 Çözümler 1 20 Haziran 2022 #3 desibel dedi: hocam aynı hatayı şuan ben alıyorum çaresini bulabilmiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam modemin şifresini değiştirip yeni şifreyle denediğimde olmuştu. Artı 0 Eksi
desibel dedi: hocam aynı hatayı şuan ben alıyorum çaresini bulabilmiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam modemin şifresini değiştirip yeni şifreyle denediğimde olmuştu.
desibel Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 385 21 Haziran 2022 #4 Grizliess dedi: Yanlış hatırlamıyorsam modemin şifresini değiştirip yeni şifreyle denediğimde olmuştu. Genişletmek için tıkla... Anladim hocam defalarca yaptım ama olmadı yinede sağolun. Artı 0 Eksi
Grizliess dedi: Yanlış hatırlamıyorsam modemin şifresini değiştirip yeni şifreyle denediğimde olmuştu. Genişletmek için tıkla... Anladim hocam defalarca yaptım ama olmadı yinede sağolun.