ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2020 #1 Arkadaşlar tabletime root atmak istiyorum ama dosyayı bulamadım ve düzgün şekilde nasıl atılır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Tablet: Modeli Samsung SMT-350 ve Android 7.1 Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Arkadaşlar tabletime root atmak istiyorum ama dosyayı bulamadım ve düzgün şekilde nasıl atılır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Tablet: Modeli Samsung SMT-350 ve Android 7.1 Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 7 Nisan 2020 #2 Cihaz'ın benimkiyle aynı bende merak ediyorum.
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2020 #3 Linux Oyunda dedi: Cihaz'ın benimkiyle aynı bende merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... evet dostum hala yazan olmadı araştırdım ama root dosyasını bulamadım :d bundan önce bir kere bozdum cihazı 6 ay sonra sistemi yeniden yüklemeye çalışınca oldu.
Linux Oyunda dedi: Cihaz'ın benimkiyle aynı bende merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... evet dostum hala yazan olmadı araştırdım ama root dosyasını bulamadım :d bundan önce bir kere bozdum cihazı 6 ay sonra sistemi yeniden yüklemeye çalışınca oldu.