Samsung space 32" 2K 144Hz oyuncu monitörü alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Arkadaşlar, yaza doğru bir monitör almayı düşünüyorum. Bunun için en fazla 3000 TL bütçe ayırdım. Bu monitör fiyatı çok uygun geldi sizce alınır mı? Önceliğim 2K ve VA panel olması e bir de az da olsa oyun oynayacağız o yüzden en az 144Hz olması lazım. Bütün panelleri kullandım sanırım ve bana en uygun VA olduğunu düşünüyorum şu an RTX2060 kullanıyorum ileride 3060 Ti almayı düşünüyorum. Ayrıca bir de PS5 var bu ihtiyaçları karşılayacak bir monitör olması lazım. 27 inçden küçük 32 inçden büyük olmasın lütfen öneri yapacaksanız. Ben bunları bulabildim sizce nasıllar?

Samsung LS32R750QEMXUF 32" 2K 144Hz (HDMI+Mini Display) Fiyatı (hepsiburada.com)
Linkini bulamdaım fakat bir de Samsung Odyssey G5 modeli vardı sanırım stok bitmiş fiyatı: 2500 TL

Görüntü kalitesini bilmiyorum ancak bu çok güzel görünüyor, 2k adaptive sync 144hz olması çok iyi. Ben de 2k 144 27 inch DELL kullanıyorum memnunum, IPS olayına hiç takılma düzgün bir TN kullanılırsa bile oyunlarda çok ama çok tatminkar sonuç alınabiliyor.
Sonuç: Öneririm, güzel monitör

Hocam güzelde ya düşerse masadan.

Odyssey G5 zaten sorunlu bir model almamanız iyi olmuş. Bu attığınızın 4ms gecikme süresi olduğunu biliyorsunuzdur umarım. Bu ghosting vs. gibi şeylere sebep olabilir. Araştırmanızı ona göre yapmanızı mümkünse gidip incelemenizi öneririm zira çok uğraşırsınız diğer türlü.

Hocam sanırım ikisini de almayacağım ikisi de sorunu çıktı indirim bekleyip ya da bütçemi arttırıp bu modeli tercih edeceğim uğraşmak istemiyorum. Bu arada Odyssey G5 neden sorunlu bir model? Sorunu ne?

Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Attığınız modeli bu hafta içinde ben de alacağım şu an fiyat/performans olarak en uygunu o benim için. G5 te çok fazla ghosting olduğuna dair videolar var, konular açılmış.

Attığınız modeli bu hafta içinde ben de alacağım şu an fiyat/performans olarak en uygunu o benim için. G5'te çok fazla ghosting olduğuna dair videolar var, konular açılmış.

Şu an 3200 civarı geziyor ama 2900-2800 arası iniyor o zaman alacağım tek sıkıntısı biraz eski bir model ve çerçeveleri biraz kalın.

Şu an 3200 civarı geziyor ama 2900-2800 arası iniyor o zaman alacağım tek sıkıntısı biraz eski bir model ve çerçeveleri biraz kalın.
Maalesef ancak bu özellikleri iyi bir şekilde sağlayabilen tek monitör şu anda 3200 den satın alacağım ben kolay kolay indirime gireceğini düşünmüyorum. Bu arada bir anektod geçeyim eğer bu monitörde 60Hz konsol kullanıcaksanız, kullanamazsınız ghosting çok fazla var 60Hz de.

PS5 ile kullanacağım 120Hz kadar destek veriyor.
Hocam monitör mesafesi yeteri kadar uzak değilse sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum. Ben olsam 28" falan bakardım.

Monitör ile aramda 70cm göz mesafesi var fazlası ile yeterli hatta 24'de yeter ama konsol ile oynayacağım için 27 tercih edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…