Samsung SSD 840 EVO Magician OS Optimization Yapmıyor

Blade7

Hectopat
Magician yazılımını açtığımda Maximum profilini seçiyorum yeniden başlatıyor ama profil yine "Advanced" oluyor. Eskiden maximum oluyordu, format attım ve artık maximum olmuyor ve bilgisayarı açma ve kapama hızı eskisine göre baya düştü. Birisi "Sorunu çözdüm, yeniden başlattığım da başka bir güç profiline geçtiği için "Maxinum Performance" moduna alamıyormuş." diye çözüm bulmuş fakat bu çözümü nasıl uygulayacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç seçeneklerinden tekrar Maximum Performance seçeneğini işaretle. Windows 10'da sadece Magician yazılımında düşük sonuç veriyor ama çokta değil.

Bende baya düşük veriyor. Magician yazılımın da denedim sadece. Sata 3 portuna rağmen sata 2 portunun değerlerini veriyor.

Sorunu çözdüm, Asus laptoplara yüklü olarak gelen Power4Gear Hybrid uygylaması, Samsung Magician uygulamasının kendi güç seçeneklerinden başka bir güç seçeneği oluşturmasına izin vermiyormuş, bu yüzden ortaya çıkıyormuş sorun. Power4Gear Hybrid'i kaldırdım sorun düzeldi. Eskiden 25-30 saniyede kapanan bilgisayar artık 6 saniyede kapanıyor. Açılış da benzer şekilde hızlandı.

Windows 10 ile gelen hiç bir yavaşlama görmedim ben, Asus windows 10'u diğer markalardan daha çabuk adapte etmiş diye duymuştum ondandır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…