Dark Dreams Hectopat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 885 Çözümler 5 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #11 Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün Samsung'un bir SSD modelini test ettiğ videosu vardı. Firmanın kendi belirtmiş olduğu tahmini yazım ömrünü bile geçmişti. Ondan dolayı güven içinde Samsung SSD alabilirsiniz.
Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün Samsung'un bir SSD modelini test ettiğ videosu vardı. Firmanın kendi belirtmiş olduğu tahmini yazım ömrünü bile geçmişti. Ondan dolayı güven içinde Samsung SSD alabilirsiniz.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #12 SSD markasında dünyanın en iyi markası Samsung.
ALİ YLDZ Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 281 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #13 Yani Galaxy S3 mini gibi sikinti cikarmaz. Bir de ben ön hazirlik araştırma yapiyorum şu an bir şey almiyorum.
Yani Galaxy S3 mini gibi sikinti cikarmaz. Bir de ben ön hazirlik araştırma yapiyorum şu an bir şey almiyorum.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #14 ALİ YLDZ dedi: Yani Galaxy S3 mini gibi sikinti cikarmaz. Genişletmek için tıkla... Bunlar çok farklı şeyler. Artık ne gibi sıkıntı yaşadıysanız çok güzel telefondu zamanın da. Samsung TV tarafın da ve SSD tarafın da rakipsiz.
ALİ YLDZ dedi: Yani Galaxy S3 mini gibi sikinti cikarmaz. Genişletmek için tıkla... Bunlar çok farklı şeyler. Artık ne gibi sıkıntı yaşadıysanız çok güzel telefondu zamanın da. Samsung TV tarafın da ve SSD tarafın da rakipsiz.
Gorgolye Picopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 443 7 Aralık 2020 #15 Hamza Ensar Sağlam dedi: Bunlar çok farklı şeyler. Artık ne gibi sıkıntı yaşadıysanız çok güzel telefondu zamanın da. Samsung TV tarafın da ve SSD tarafın da rakipsiz. Genişletmek için tıkla... TV'de rakibi var. Hatta daha iyisi var.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Bunlar çok farklı şeyler. Artık ne gibi sıkıntı yaşadıysanız çok güzel telefondu zamanın da. Samsung TV tarafın da ve SSD tarafın da rakipsiz. Genişletmek için tıkla... TV'de rakibi var. Hatta daha iyisi var.
ALİ YLDZ Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 281 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #16 Yani Samsung SSD iyi diyorsunuz.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #17 Gorgolye dedi: TV'de rakibi var. Hatta daha iyisi var. Genişletmek için tıkla... Rakibi var ama panel konusun da asla iyisi yok. LG Samsung kadar kaliteli üretmiyor panelleri ve LG televizyonlar biraz daha yavaş çalışıyor. ALİ YLDZ dedi: Yani Samsung SSD iyi diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... En iyisi diyorum.
Gorgolye dedi: TV'de rakibi var. Hatta daha iyisi var. Genişletmek için tıkla... Rakibi var ama panel konusun da asla iyisi yok. LG Samsung kadar kaliteli üretmiyor panelleri ve LG televizyonlar biraz daha yavaş çalışıyor. ALİ YLDZ dedi: Yani Samsung SSD iyi diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... En iyisi diyorum.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 7 Aralık 2020 #18 Fatih Başdemir dedi: Samsung 970 Evo kullanıyorum 2 sene oldu sağlık durumu %100 durumda 22.TB veri yazdım içine. Genişletmek için tıkla... O kadar iyi mi? ALİ YLDZ dedi: Yani Samsung SSD iyi diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hem de nasıl diyoruz? Var ya bir görsen.
Fatih Başdemir dedi: Samsung 970 Evo kullanıyorum 2 sene oldu sağlık durumu %100 durumda 22.TB veri yazdım içine. Genişletmek için tıkla... O kadar iyi mi? ALİ YLDZ dedi: Yani Samsung SSD iyi diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hem de nasıl diyoruz? Var ya bir görsen.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #19 ALİ YLDZ dedi: Yani Samsung SSD iyi diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Dünyanın bir numarası lafından ne anlıyorsunuz acaba?
ALİ YLDZ dedi: Yani Samsung SSD iyi diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Dünyanın bir numarası lafından ne anlıyorsunuz acaba?
Yalnız Göksu Decapat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #20 ALİ YLDZ dedi: Yani Samsung SSD iyi diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Üstüne daha iyi bir SSD markası yok.
ALİ YLDZ dedi: Yani Samsung SSD iyi diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Üstüne daha iyi bir SSD markası yok.