uacellat_62
Hectopat
Daha fazla
Test sonuçlarını ekledim hocam, RAPID mod kapalı test yaptım. RAPID mod açık olduğunda okuma-yazma hızları 4000 mb/s civarlarında oluyor, ama gerçekten bu hızlara ulaşılıyor mu bilmiyorum.İlk önce bir test yap bakalım Magician ile. Yaptığın sonucu resim olarak bizimle paylaş.
SSD SATA3 portuna takılı, takılı olmasa zaten 500 küsür MB hızlara çıkamazdı. Ayrıca SSD'nin şimdilik garantilik bir durumu mevcut değil.SSD Sata 3 girişine takılı mıdır? Eğer takılı ise SSD'yi garantiye verin.
Bulunduğum yerin internet hızı yavaş olduğu için resimler geç açılıyor o yüzden.SSD'nin değerleri normal. Yaptığın hata şuradan başlıyor, EN GÜNCEL SSD İLE KÜLÜSTÜR WİNDOWS 7'yi KULLANMAK!
Daha sonra sırasıyla geçelim:
- SSD'yi aldıktan sonra "Over Privisoning" değerini aktifleştirdin mi?
- SSD'yi kullanırken "OS Optimization" değerini Maksimum Performans yaptın mı?
- Samsung Magician'ının "Disk Drive" sekmesinden (yani açtığında önüne gelen ilk sekmeden) ekran görüntüsünü ekler misin?
SSD SATA3 portuna takılı, takılı olmasa zaten 500 küsür MB hızlara çıkamazdı. Ayrıca SSD'nin şimdilik garantilik bir durumu mevcut değil.
RAPID mod ile yapılmış testler eklendi.Performance ve OS optimization yap ve Max. Performance'yi seç. PC yeniden başladığında Rapid yapıp yeniden başlat. Tekrar test et bakalım. Ayrıca Win 8.1.3 kullandığına emin ol. Win 7 ile SSD de düşük performans sorunu yaşanabiliyor. SSD'ye en uyumlu işletim sistemi şuan için Win 8.1.3.
Dediklerinizi uyguladım.Ekran görüntüsünü de ekliyorum.SSD'nin değerleri normal. Yaptığın hata şuradan başlıyor, EN GÜNCEL SSD İLE KÜLÜSTÜR WİNDOWS 7'yi KULLANMAK!
Daha sonra sırasıyla geçelim:
- SSD'yi aldıktan sonra "Over Privisoning" değerini aktifleştirdin mi?
- SSD'yi kullanırken "OS Optimization" değerini Maksimum Performans yaptın mı?
- Samsung Magician'ının "Disk Drive" sekmesinden (yani açtığında önüne gelen ilk sekmeden) ekran görüntüsünü ekler misin?
SSD SATA3 portuna takılı, takılı olmasa zaten 500 küsür MB hızlara çıkamazdı. Ayrıca SSD'nin şimdilik garantilik bir durumu mevcut değil.