Samsung SSD düşük yazma hızı

daghanmustafa

Hectopat
Daha fazla  
Aldığımda iyiydi, hoştu. 550 okuma 515 yazma idi. Şimdi ise 553 okuma 332 yazma. Neden böyle düştü? AHCI açık.
IDE ATA sürücü güncel. Hatta o sürücüyü kaldırıyorum, yeniden yüklüyorum. Bir "düşeliyor", yazma 500'e çıkıyor. Sonra yazma tekrar düşüyor.

Laptop ASUS N53SV. SATA 3 destekli, UEFI Win 10 Home kurulu.
Samsung Magician'dan baktım. Orada da driver son sürüm.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (6).png
    219 KB · Görüntüleme: 57
  • Ekran Görüntüsü (5).png
    308,7 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıma bağlı olarak az bir düşüş yaşamanız çok muhtemel. Ne kadardır kullanıyorsunuz?

1.5 TB yazmaya normal değil. Teknik servis yolu gözükmüş gibi. Bu tarz durumlarda değişim yapıyorlar. Verileri yedekleyip gönderin derim.

İfadeler: RPM
1.5 TB yazmaya normal değil. Teknik servis yolu gözükmüş gibi. Bu tarz durumlarda değişim yapıyorlar. Verileri yedekleyip gönderin derim.

Daha 1 veya 2 haftalık neden böyle anlamadım bir de test yaparken while sesi mi diyorlardı ince bir ses geliyor.

Ses normal mi peki?
Bir de SSD'yi sadece aldığımız yer mi gönderebiliyor yoksa biz de gönderebiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ses normal mi?
servise gönderim update edip göndermişler samsung magicion da güncelleme yoktu neyse windows yükledim birkaç kez daha düşü çıktı test sonrada düzeldi anlamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…