temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.649 Makaleler 2 Çözümler 12 6 Temmuz 2020 #11 Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Eğer anakart SATA II olsaydı okuma hızı 531 MB/s olmazdı. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Yanılmışım. Ona dikkat etmedim.
Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Eğer anakart SATA II olsaydı okuma hızı 531 MB/s olmazdı. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Yanılmışım. Ona dikkat etmedim.
F fişek kamil Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 15 6 Temmuz 2020 #12 temmuzz dedi: Haklısınız. Yanılmışım. Ona dikkat etmedim. Genişletmek için tıkla... Peki yazma hızının düşük olmasının sebebi nedir?
temmuzz dedi: Haklısınız. Yanılmışım. Ona dikkat etmedim. Genişletmek için tıkla... Peki yazma hızının düşük olmasının sebebi nedir?
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 6 Temmuz 2020 #13 fişek kamil dedi: Peki hızının düşük olması sebebi nedir? Daha 1 yıldır kullanıyorum SSD'yi ve sağlığı yüksek. Genişletmek için tıkla... Sağlık yüzdesi yazmıyor. Her iki resimde de sağlık bilgisi alınamıyor. Büyük ihtimalle anakartınızın S.M.A.R.T ayarı kapalı.
fişek kamil dedi: Peki hızının düşük olması sebebi nedir? Daha 1 yıldır kullanıyorum SSD'yi ve sağlığı yüksek. Genişletmek için tıkla... Sağlık yüzdesi yazmıyor. Her iki resimde de sağlık bilgisi alınamıyor. Büyük ihtimalle anakartınızın S.M.A.R.T ayarı kapalı.
F fişek kamil Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 15 6 Temmuz 2020 #14 Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Sağlık yüzdesi yazmıyor. Her iki resimde de sağlık bilgisi alınamıyor. Büyük ihtimalle anakartınızın S.M.A.R.T ayarı kapalı. Genişletmek için tıkla... Nasıl açabilirim?
Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Sağlık yüzdesi yazmıyor. Her iki resimde de sağlık bilgisi alınamıyor. Büyük ihtimalle anakartınızın S.M.A.R.T ayarı kapalı. Genişletmek için tıkla... Nasıl açabilirim?
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 6 Temmuz 2020 #15 Sürücünün neredeyse hepsi dolmuş, yavaşlaması normal. %80 dolumun üzerine çıkmamaya çalışın performans düşüşü yaşamamak için.
Sürücünün neredeyse hepsi dolmuş, yavaşlaması normal. %80 dolumun üzerine çıkmamaya çalışın performans düşüşü yaşamamak için.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 6 Temmuz 2020 #16 fişek kamil dedi: Nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS ta SMART self test diye bir seçenek oluyor onu aktif değilse aktif yapacaksınız internetten araştırarak nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.
fişek kamil dedi: Nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS ta SMART self test diye bir seçenek oluyor onu aktif değilse aktif yapacaksınız internetten araştırarak nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.
F fişek kamil Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 15 6 Temmuz 2020 #17 G8341 dedi: Sürücünün neredeyse hepsi dolmuş, yavaşlaması normal. %80 dolumun üzerine çıkmamaya çalışın performans düşüşü yaşamamak için. Genişletmek için tıkla... Dün VALORANT yükledim, yüklemeden önce %22 civarı boştu ve aynı değerleri alıyordum.
G8341 dedi: Sürücünün neredeyse hepsi dolmuş, yavaşlaması normal. %80 dolumun üzerine çıkmamaya çalışın performans düşüşü yaşamamak için. Genişletmek için tıkla... Dün VALORANT yükledim, yüklemeden önce %22 civarı boştu ve aynı değerleri alıyordum.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 6 Temmuz 2020 #18 fişek kamil dedi: Dün VALORANT yükledim, yüklemeden önce %22 civarı boştu ve aynı değerleri alıyordum. Genişletmek için tıkla... Alandan dolayı bu kadar hız düşüşü olması normal değil büyük ihtimalle SSD nin sağlığı düşmüştür programlar da sağlık verisi alamadığı için SSD yi iyi olarak gösteriyor.
fişek kamil dedi: Dün VALORANT yükledim, yüklemeden önce %22 civarı boştu ve aynı değerleri alıyordum. Genişletmek için tıkla... Alandan dolayı bu kadar hız düşüşü olması normal değil büyük ihtimalle SSD nin sağlığı düşmüştür programlar da sağlık verisi alamadığı için SSD yi iyi olarak gösteriyor.
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 6 Temmuz 2020 #19 fişek kamil dedi: Dün VALORANT yükledim, yüklemeden önce %22 civarı boştu ve aynı değerleri alıyordum. Genişletmek için tıkla... Kesin bir değer değil %80 dediğim, SSD doldukça performansı düşer. Uygun zamanda boş hali ile test yapın., Elimdeki SSD neredeyse 1 aylık ve dolu.
fişek kamil dedi: Dün VALORANT yükledim, yüklemeden önce %22 civarı boştu ve aynı değerleri alıyordum. Genişletmek için tıkla... Kesin bir değer değil %80 dediğim, SSD doldukça performansı düşer. Uygun zamanda boş hali ile test yapın., Elimdeki SSD neredeyse 1 aylık ve dolu.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 6 Temmuz 2020 #20 Bu arada chipset sürücünüz güncel mi? Eğer güncel değilse internetten araştırarak güncelleyin. Aynı şeyi BIOS güncel değilse ona da yapın.
Bu arada chipset sürücünüz güncel mi? Eğer güncel değilse internetten araştırarak güncelleyin. Aynı şeyi BIOS güncel değilse ona da yapın.