2 269184 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 2.542 Çözümler 7 30 Eylül 2019 #1 Selam, 860 Evo SSD'lerim var. RAID modunda çalışıyorlar ama magician yazılımının RAID desteği olmadığı için firmware güncellemesini yapamıyorum. RAID modunu bozmadan, firmware'leri nasıl güncelleyebilirim? Bu konuyu çözerseniz sevinirim. @Recep Baltaş @HakanCT @Fatih Işık Not: Birden fazla kişiyi etiketliyorum çünkü bu konunun çözüleceğini sanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2019
Selam, 860 Evo SSD'lerim var. RAID modunda çalışıyorlar ama magician yazılımının RAID desteği olmadığı için firmware güncellemesini yapamıyorum. RAID modunu bozmadan, firmware'leri nasıl güncelleyebilirim? Bu konuyu çözerseniz sevinirim. @Recep Baltaş @HakanCT @Fatih Işık Not: Birden fazla kişiyi etiketliyorum çünkü bu konunun çözüleceğini sanmıyorum.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 30 Eylül 2019 #2 Manual olarak güncelleyin Magician yerine. Samsung SSD firmware sayfasında installation guide var.