SATA SSD için crucial, kingston, gigabyte, corsair markalarını önerebilirim. Fakat sanırım siz almışsınız çoktan. Bilgi almak için konuya göz atan başka arkadaşlar için yardımcı olur bu mesaj.
SATA SSD için crucial, kingston, gigabyte, corsair markalarını önerebilirim. Fakat sanırım siz almışsınız çoktan. Bilgi almak için konuya göz atan başka arkadaşlar için yardımcı olur bu mesaj.
Başlığa M.2 olarak belirmediğiniz için, yardım arayan kişilere yardımcı olmak için SATA SSD markaları sundum. Ayrıca saydığım markaların M.2 modelleri de gayet sağlam.
SATA SSD'ler hard disklerin yan versiyonu gibi düşünün hızları çok yüksek değil ama sonuçta harddisklerden 5-6 kat daha hızlılar M.2 teknolojisi ile bu devir kapandı yani artık M.2'ler çok daha hızlı ve güçlü ama M.2'lerin de bir sıkıntısı var hızlı ölüyorlar yani bazı modeller.
O zaman benimki hepsinden iyi mi? Sevindim eğer öyleyse ki zaten oyunların yükleme ekranları çok hızlı (bir tane de harici HDD'm var 1 TB o inanılmaz yavaş geliyor SSD'ye göre)