Samsung Store'dan monitör almak mantıklı mı?

Cyra

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Samsung Odyssey G6 65b monitörü Samsung Store'da öğrenci indirimimle birlikte amzon'dakine göre 1500 TL daha ucuza geliyor ancak Amazon'da yarın teslimat ve kolay iade seçeneğinden dolayı aradaki fiyat farkı verilebilir gibi duruyor. Samsung Store kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi kargo süreleri iade süreçleri vs. ona göre Samsung'dan alacağım.

Ben G65B aldım 32 inç. Hem 2 gün içerisinde geldi hem de dediğin gibi daha ucuza geliyor. İadelik bir durumum olmadığı için o konuya yorum yapmayacağım.

Ben G65B aldım 32 inç. Hem 2 gün içerisinde geldi hem de dediğin gibi daha ucuza geliyor. İadelik bir durumum olmadığı için o konuya yorum yapmayacağım.

Monitörden memnun musunuz hocam PS5 için kullanılır mı aynı zamanda PC için.

Monitörden memnun musunuz hocam PS5 için kullanılır mı aynı zamanda PC için.

PS5 için bilemem. PC için muazzam. 2K 240 Hz bir monitörden bahsediyoruz. 240 Hz'yi tam olarak hissedebiliyorum. Geçişlerde bir problem yok. Renkler ve tonlar cidden güzel. Forumda bir arkadaş bunun için ayarlarını paylaşmıştı. Ben ondan bakıp yaptım. Alırken yaptığım araştırmalara göre o zamanın en iyi fiyat performans ürünüydü.

Hocam bende alacağım ürün gelince ayarları paylaşırsanız sevinirim veya paylaşan arkadaşın konusunu gönderebilirseniz.

Hocam bende alacağım ürün gelince ayarları paylaşırsanız sevinirim veya paylaşan arkadaşın konusunu gönderebilirseniz.

Linkteki ayarları yapmıştım. Bu arkadaşları etiketlerseniz yeni ayarlarını da size söylerler.

Linkteki ayarları yapmıştım. Bu arkadaşları etiketlerseniz yeni ayarlarını da size söylerler.

Hocam Samsung Store'dan G650 olan modeli sepete ekliyorum model G650 ancak başlıkta G9 olarak yazıyor sistemsel bir hata sanırım.

Hocam canlı destekleri dehşet ilgili 1 ölü piksel için her gün iletişime geçiyorlardı ve hemen iade, değişim yapıyorlar kesinlikle öneririm

Hocam Samsung Store'dan G650 olan modeli sepete ekliyorum model G650 ancak başlıkta G9 olarak yazıyor sistemsel bir hata sanırım.

G65B diyecektiniz sanırım. Ben denedim bir sorun göremedim.

Hocam canlı destekleri dehşet ilgili 1 ölü piksel için her gün iletişime geçiyorlardı ve hemen iade, değişim yapıyorlar kesinlikle öneririm.

Hocam ödeme yapacağım ama başka model yazıyor ancak model numarası G65'in model numarası sistemsel bir hata sanırım yine de sipraiş vereyim mi?

Hocam ödeme yapacağım ama başka model yazıyor ancak model numarası G65'in model numarası sistemsel bir hata sanırım yine de sipraiş vereyim mi?

Hocam canlı destekleri dehşet ilgili 1 ölü piksel için her gün iletişime geçiyorlardı ve hemen iade, değişim yapıyorlar kesinlikle öneririm.

Hocam sisteminizden memnun musnuz fpsleer nasıl PS5 için aynı zamanda sizinle aynı özelliklerde bir sistem almayı düşünüyorum şu anda PS5 Slim var bir de laptop var ama bu ay içinde sizin sistemden almayı düşünüyorum memnunsanız.

Dosya Ekleri

• IMG_0729.png
    120,3 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…