Samsung Store'dan sipariş edilen kargo uzaklaşıyor

m3mt

Hectopat
Katılım
10 Mart 2022
Mesajlar
118
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Üsküdar yakınlarında oturuyorum. Kesinlikle Ümraniye'den daha yakınım Üsküdar'a. Samsung Store'dan monitör siparişi verdim ve teslimat tarihini bu hafta pazartesi olarak seçmiştim. Gün bugündür kargo hâlâ daha dağıtıma çıkmadı. Sancaktepe'den Üsküdar dağıtım merkezine geldi dün. Gelmesiyle o gün içinde gelir diye düşündüm fakat aşırı saçma bir şekilde kargom Sancaktepe teslimat merkezine geri gönderilip oradan bugün İnkılap dağıtım merkezine gitti. Bu da Ümraniye'de bir yermiş. Sizce ne zaman gelir kargo? Cidden yazık, o kadar gündür evde boş yere bekliyorum, önemli bir kargo gelecek diye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo işi sıkıntı hocam trendyol ekspres benim kargolarıma türkiye turu attırıp 1 haftada anca getiriyor mesela, bu tüzden trensyoldan bir şey alamıyorum.
 
Kargo işi sıkıntı hocam trendyol ekspres benim kargolarıma türkiye turu attırıp 1 haftada anca getiriyor mesela, bu tüzden trensyoldan bir şey alamıyorum.
Amazon dışı hepsi sorunlu herhalde. Amazon bu işi çok iyi yapıyor.

Hocam alakasız ama hangi modeli aldınız?
Samsung oddseyy g65b 10k ya öğrenci indirimiyle aldım 27 inç 240hz Va curved.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı