I ismail34 Megapat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 397 Çözümler 2 9 Aralık 2020 #1 Samsung SyncMaster 226NW monitör kullanıyorum, monitörde titremeler oluşuyor ve rahatsız edici. Sebebi nedir, videosunu da koyacağım sorunu daha rahat anlamanız için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Samsung SyncMaster 226NW monitör kullanıyorum, monitörde titremeler oluşuyor ve rahatsız edici. Sebebi nedir, videosunu da koyacağım sorunu daha rahat anlamanız için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 9 Aralık 2020 #2 VGA kablonuzu daha kaliteli bir şey ile değiştirin. Artı 0 Eksi
Korkmaz02 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 10 9 Aralık 2020 #3 Kablo da olabilir parlaklık düşük de olabilir. Parlaklığı arttırıp tekrar deneyin. Eğer parlaklıkla çözülmezse farklı kablo denemenizi tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Kablo da olabilir parlaklık düşük de olabilir. Parlaklığı arttırıp tekrar deneyin. Eğer parlaklıkla çözülmezse farklı kablo denemenizi tavsiye ederim.
KS KS I ismail34 Megapat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 397 Çözümler 2 9 Aralık 2020 #4 Kayseri Mantısı dedi: VGA kablonuzu daha kaliteli bir şey ile değiştirin. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir vga dönüştürücüyle kullanıyorum. Alfais markaydo sanırım, Amazondan almıştım. Dosya Ekleri 20201209_192124.jpg 72,5 KB · Görüntüleme: 48 Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: VGA kablonuzu daha kaliteli bir şey ile değiştirin. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir vga dönüştürücüyle kullanıyorum. Alfais markaydo sanırım, Amazondan almıştım.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 9 Aralık 2020 #5 Onunla alakalı da olabilir. İkisini de değiştirmenizi tavsiye ederim, o dönüştürücü çok kaliteli değil. Artı 0 Eksi
Onunla alakalı da olabilir. İkisini de değiştirmenizi tavsiye ederim, o dönüştürücü çok kaliteli değil.
KS KS I ismail34 Megapat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 397 Çözümler 2 9 Aralık 2020 #6 Kayseri Mantısı dedi: Onunla alakalı da olabilir. İkisini de değiştirmenizi tavsiye ederim, o dönüştürücü çok kaliteli değil. Genişletmek için tıkla... Hay allah paketini de atmıştım Kayseri Mantısı dedi: Onunla alakalı da olabilir. İkisini de değiştirmenizi tavsiye ederim, o dönüştürücü çok kaliteli değil. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü önerir misiniz? Yine Vga to Hdmi mı alıyım? Korkmaz02 dedi: Kablo da olabilir parlaklık düşük de olabilir. Parlaklığı arttırıp tekrar deneyin. Eğer parlaklıkla çözülmezse farklı kablo denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüden mi kaynaklandığını düşünüyorsunuz, yoksa vga kablosundna mı? Son düzenleme: 9 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Onunla alakalı da olabilir. İkisini de değiştirmenizi tavsiye ederim, o dönüştürücü çok kaliteli değil. Genişletmek için tıkla... Hay allah paketini de atmıştım Kayseri Mantısı dedi: Onunla alakalı da olabilir. İkisini de değiştirmenizi tavsiye ederim, o dönüştürücü çok kaliteli değil. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü önerir misiniz? Yine Vga to Hdmi mı alıyım? Korkmaz02 dedi: Kablo da olabilir parlaklık düşük de olabilir. Parlaklığı arttırıp tekrar deneyin. Eğer parlaklıkla çözülmezse farklı kablo denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüden mi kaynaklandığını düşünüyorsunuz, yoksa vga kablosundna mı?