Samsung SyncMaster aygıt yöneticisinde gözükmüyor

atadnzyz

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, bilgisayarımı formatladıktan sonra aygıt yöneticisinde monitörüm genel PnP olmayan monitör olarak gözükmeye başladı. Çözünürlük değiştirmek istediğimde 1440-900 gözükmüyor uygun olmayan (1920-1080) vb gözüküyor. Aygıt Yöneticisi'nden güncelleştir dedim bu sefer de Acer oldu Driver Booster her yerden denedım, ayrı olarak NVIDIA'dan özel çözünürlük oluşturdum olmadı.

+ Monitör Samsung SyncMaster 920nw internetde driverini bulamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1,1 KB · Görüntüleme: 45
Sürücüler veya monitör eski olduğunda monitör modeliniz gözükmez sadece Genel PnP Monitör yazar fakat çözünürlük olayı ilginç VGA to HDMI dönüştürücü mü kullanıyorsunuz?

Driver Booster her yerden denedım, ayrı olarak NVIDIA'dan özel çözünürlük oluşturdum olmadı.

İsterseniz tekrardan bir format atın hocam keşke bu tarz programları kullanmasaydınız yanlış, eski ve hatalı sürücü kurabiliyor neredeyse zararlı yazılım denebilir ayrıca yaşadığınız sorunun temel sebebi bu programları kullanmanız olabilir.

Son düzenleme:
Sürücüler veya monitör eski olduğunda monitör modeliniz gözükmez sadece genel PnP monitör yazar fakat çözünürlük olayı ilginç VGA to HDMI dönüştürücü mü kullanıyorsunuz?

İsterseniz tekrardan bir format atın hocam keşke bu tarz programları kullanmasaydınız yanlış, eski ve hatalı sürücü kurabiliyor neredeyse zararlı yazılım denebilir ayrıca yaşadığınız sorunun temel sebebi bu programları kullanmanız olabilir.

Hayır dönüştürücü kullanmıyorum zaten bu olaydan sonra formatladım şu an formatlanmış hali

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı