2 277490 Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 632 16 Temmuz 2021 #1 Casper marka emektar bilgisayarım var. Monitör Samsung SyncMaster S19B150. Bilgisayarı açtıktan bir kaç dakika sonra monitör kapandı ve düzelmedi. Diğer her şey (monitör hariç her şey) çalışıyor.
Casper marka emektar bilgisayarım var. Monitör Samsung SyncMaster S19B150. Bilgisayarı açtıktan bir kaç dakika sonra monitör kapandı ve düzelmedi. Diğer her şey (monitör hariç her şey) çalışıyor.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 16 Temmuz 2021 #2 Ekran kartınızın yanmış olma ihtimalini düşündünüz mü ? Artı 0 Eksi
realpinkman Kilopat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 480 Çözümler 5 16 Temmuz 2021 #3 Statik elektrik vs. şeylerden dolayı monitör yanmış olabilir. Silinen üye dedi: Ekran kartınızın yanmış olma ihtimalini düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... Monitör arızasından bahsediyor anladığım kadarıyla. Artı 0 Eksi
Statik elektrik vs. şeylerden dolayı monitör yanmış olabilir. Silinen üye dedi: Ekran kartınızın yanmış olma ihtimalini düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... Monitör arızasından bahsediyor anladığım kadarıyla.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 16 Temmuz 2021 #4 realpinkman dedi: Statik elektrik vs. şeylerden dolayı monitör yanmış olabilir. Monitör arızasından bahsediyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinize katılıyorum da monitör hariç her şey çalışıyor demiş.(bu kadar emin olmasını anlamadım. Artı 0 Eksi
realpinkman dedi: Statik elektrik vs. şeylerden dolayı monitör yanmış olabilir. Monitör arızasından bahsediyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinize katılıyorum da monitör hariç her şey çalışıyor demiş.(bu kadar emin olmasını anlamadım.
KS KS 2 277490 Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 632 16 Temmuz 2021 #5 Silinen üye dedi: Hocam dediğinize katılıyorum da monitör hariç her şey çalışıyor demiş.(bu kadar emin olmasını anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka ekran kartı yok zaten PC'de bir süredir. realpinkman dedi: Statik elektrik vs. şeylerden dolayı monitör yanmış olabilir. Monitör arızasından bahsediyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... VGA kablosunda da sıkıntı olabilir diyorlar ne yapmam lazım? Bir VGA kablosu alıp deneyeyim mi yoksa monitörü tamir etmeye mi götüreyim? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam dediğinize katılıyorum da monitör hariç her şey çalışıyor demiş.(bu kadar emin olmasını anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka ekran kartı yok zaten PC'de bir süredir. realpinkman dedi: Statik elektrik vs. şeylerden dolayı monitör yanmış olabilir. Monitör arızasından bahsediyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... VGA kablosunda da sıkıntı olabilir diyorlar ne yapmam lazım? Bir VGA kablosu alıp deneyeyim mi yoksa monitörü tamir etmeye mi götüreyim?
realpinkman Kilopat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 480 Çözümler 5 16 Temmuz 2021 #6 277490 dedi: Kanka ekran kartı yok zaten PC'de bir süredir. VGA kablosunda da sıkıntı olabilir diyorlar ne yapmam lazım? Bir VGA kablosu alıp deneyeyim mi yoksa monitörü tamir etmeye mi götüreyim? Genişletmek için tıkla... Monitorün yanan herhangi bir ışığı var mı? Eğer yoksa monitör ölmüş veya kısa devre yapmış olmalı ki bunun VGA kablosu ile alakası yok. Artı 0 Eksi
277490 dedi: Kanka ekran kartı yok zaten PC'de bir süredir. VGA kablosunda da sıkıntı olabilir diyorlar ne yapmam lazım? Bir VGA kablosu alıp deneyeyim mi yoksa monitörü tamir etmeye mi götüreyim? Genişletmek için tıkla... Monitorün yanan herhangi bir ışığı var mı? Eğer yoksa monitör ölmüş veya kısa devre yapmış olmalı ki bunun VGA kablosu ile alakası yok.
KS KS 2 277490 Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 632 17 Temmuz 2021 #7 realpinkman dedi: Monitorün yanan herhangi bir ışığı var mı? Eğer yoksa monitör ölmüş veya kısa devre yapmış olmalı ki bunun VGA kablosu ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Monitörün yanan ışığı vardı. Artık yok. Artı 0 Eksi
realpinkman dedi: Monitorün yanan herhangi bir ışığı var mı? Eğer yoksa monitör ölmüş veya kısa devre yapmış olmalı ki bunun VGA kablosu ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Monitörün yanan ışığı vardı. Artık yok.