Arkadaşım adam sana ekran kartını sormuş. Söylemiyorsun. Bazı ekran kartlarında veya işlemci üstü kartlarda VSR adında bir özellik oluyor. Ekran kartını öğren de bir şeyler yapalım. Adama vahiyle inmiyor.
Çözüm rapor edersek.Teşekkür ederim kral.
Genelde işlemci üstü grafik kartı tabiri kullanılıyor sosyalde, ben öyle gördüm yani. Ayrıca cevap vermesi bu kadar zor muydu yani onu anlamadım. Arkadaşa işlemci üstünde grafik kartı vardır diyorum adam beni bilgisiz ilan ediyor. Ben de dediğin şeyden bahsediyordum işte. Yakın zamanda AMD A6 kullanan bir arkadaş da bu sorunu yaşamıştı.Hayır dostum ekran kartı farklı bir şey grafik birimi farklı bir şey.
Ekran kartı harici grafik birimidir? İşlemci ve anakart içinde olanlara da onboard grafik birimi denir.
Grafik birimi olmayan bilgisayardan görüntü alamazsın.
Arkadaşta Vega 7 var ayrıca işlemciye dahil olarak.
Eki Görüntüle 1793153
Buraya gelin VSR kapatın.
Çözüm işaretlersen sevinirim.
Eki Görüntüle 1793155
Genelde işlemci üstü grafik kartı tabiri kullanılıyor sosyalde, ben öyle gördüm yani. Ayrıca cevap vermesi bu kadar zor muydu yani onu anlamadım. Arkadaşa işlemci üstünde grafik kartı vardır diyorum adam beni bilgisiz ilan ediyor. Ben de dediğin şeyden bahsediyordum işte. Yakın zamanda AMD A6 kullanan bir arkadaş da bu sorunu yaşamıştı.
Ayrıca daha yeni Vatan Bilgisayar'dan bir laptop aldım. O adamlar bile işlemci üstü grafik kartı ve harici grafik kartı diyorlardı. Birim diyenini hiç duymadım. O adamlar bile bu terimleri kullanmıyorsa o kadar büyütülmemeli bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.