Samsung Tab 3 T210 Root Kaldırma

iceteaseftali

Hectopat
İyi akşamlar hocam. Samsung tab 3 t210 tabletime root attım. Arada bir kendi kendine açılıp kapanıyor. Orjinaline döndürmem için unroot yapmam gerekiyormuş ve araştırdığım rom yapmak gerekiyormuş. Fakat TR rom bulamıyorum. Araştırdım rom verdikleri sitelerde yabancı siteler ama yabancı dilim olmadığı için bulamadım. Lütfen yardım eder misiniz hocam ? Nasıl yapacağım orjinale çevirmem için neler yapmam gerekiyor ? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam uygun odin sürümü dediğiniz tableti rootladığım odin mi?

- - - Güncellendi - - -

Yada supersu içinden dediğiniz gibi yaparsam orjinaline dönermi? Garanti kapsamına girsin istiyorum da burak hocam. Hangisi orjinaline çevirir?

Root işlemi cihazı garanti kapsamına çıkarmaz tam olarak. Odin işine girmeyin. Sizin için zor olabilir. Root edince tablete bir program yüklenmiştir. SuperUser ya da SuperSU benzer bir uygulamadır. Bu uygulamayı açın ve ayarlardan permanent unroot yapın.

Burak hocam dediğin gibi yaptım. Hatta şimdi fabrika ayarlarına döndüm ancak gmail hesabınız varmı diye soruyor, var diyorum sunucuyla bağlantı sağlanamadı diyor devamlı. Ama wifi var. Birde önceden açılırken samsung yazısı çıkardı rootladıktan sonra bu yazı gözükmez oldu ve cihaz açılırken siyah ekran olarak açılıyor ve tuşkilidine basmazsam birşey gözükmüyor neden olabilir?

- - - Güncellendi - - -

Hocam cihazın yapım numarası JZO54K. T210XXAMG2.Ben T210XXAMG2 olarak baktım, ama tr'de bu kod yok başka ülke olarak mı var acaba? Gerçi bu kodu sammobile'in arama bölümünden arattım yok başka sitelerde de bu kod ispanya, uk, afrika olarak var. Ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…