Noure.PVT Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #11 Litosfer Katmanı dedi: Hocam ben Custom ROM kurmuştum geçen yıl uğraşa uğraşa ama pek bir faydası olmuyor bu tablete ne yazık ki. 2 GB RAM'ı olduğu için ne yaparsak yapalım donuyor kasıyor yine. İkinci fotoğraftaki kullandığı RAM. Tabii GApps kurmazsan belki hızlanabilir. Genişletmek için tıkla... Knk Oyun Oynatıyorsa sıkıntı yok kardeşim için hemen kurum
Litosfer Katmanı dedi: Hocam ben Custom ROM kurmuştum geçen yıl uğraşa uğraşa ama pek bir faydası olmuyor bu tablete ne yazık ki. 2 GB RAM'ı olduğu için ne yaparsak yapalım donuyor kasıyor yine. İkinci fotoğraftaki kullandığı RAM. Tabii GApps kurmazsan belki hızlanabilir. Genişletmek için tıkla... Knk Oyun Oynatıyorsa sıkıntı yok kardeşim için hemen kurum
Litosfer Katmanı Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 175 Çözümler 4 8 Ağustos 2024 #12 Noure.PVT dedi: Knk Oyun Oynatıyorsa sıkıntı yok kardeşim için hemen kurum Genişletmek için tıkla... Bende kardeşim için yapmıştım. Denediğim oyunlar : Brawl stars kasıyor. Minecraft kasıyor. Roblox kasıyor. Küçük çaplı oyunları oynatıyor ama onu custom rom kurmadan da oynatıyordu zaten.
Noure.PVT dedi: Knk Oyun Oynatıyorsa sıkıntı yok kardeşim için hemen kurum Genişletmek için tıkla... Bende kardeşim için yapmıştım. Denediğim oyunlar : Brawl stars kasıyor. Minecraft kasıyor. Roblox kasıyor. Küçük çaplı oyunları oynatıyor ama onu custom rom kurmadan da oynatıyordu zaten.
Noure.PVT Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #13 Ya yeterki işini görsün şimdilik doğum gününde Redmi Pad Pro alcam ona