Rehber Samsung Tab A 8" (2019) GSI ROM Kurma

Kurdum diyorum dostum çalışmadı Play Protect sertifikası hatası verdi artık LineageOS kullanmama gerek yok ben cihazımı Android 9 işletim sistemine düşürdüm artık hızlı çalışıyor.

Kurdum diyorum dostum çalışmadı Play Protect sertifikası hatası verdi artık LineageOS kullanmama gerek yok ben cihazımı Android 9 işletim sistemine düşürdüm artık hızlı çalışıyor.

Tamam işte play procted hatasının çözümü basit
Buradan kayıt ettirin bitiyor.

Kral yaptım maalesef hiçbir işe yaramadı artık orijinal arayüzüne döndüm Android 9 yaptım hızlı çalışıyor.

İsterseniz müsait olduğunuz zaman tekrar flashlayın ROM'u bende bakayım halledelim beraber.

Dostum ben cihazı artık çok kullanmıyorum abime bıraktım abim dediki Android 9 yapmışsın hızlı bende sonradan kontrol ettim hızlı çalışıyor bu yüzden artık gerek duymuyoruz LineageOS ROM'una zaten abim oyunlarda hile falan için kullanıyor falan rootladım bir de artık daha hızlı.

Peki hocam siz bilirsiniz eğer olurda kurmak isterseniz bir mesaj uzağınızdayım.

Cihazı rootlamak ile hızın hiçbir alakası yok.

Çok yanlış biliyorsun dostum maalesef root + sürüm düşürmek bir de sanal RAM arttırma sistemini kullanarak cihazını hızlandırabilirsin.
Aynen kanka ben yanlış biliyorum. Sürüm düşürmek az biraz olsa da katkı sağlayabilir lakin root atınca cihaz hızlanmıyor. Sanal RAM dediğin şeyin de etkisi yok sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…