Rehber Samsung Tab A 8" (2019) GSI ROM Kurma

Merhaba bu TWRP yazılım T290XXU3CUK4 için ama benimkisi T290XXS5CWG5 nasıl yapacağım? (hata alıyorum)

U sürümünüz yüksek olduğu için yapamıyorsunuz. Düşüremezsiniz de bunu.

Peki başka ne türlü root atabilirim root olamsa bile Custom ROM kurabilirim Ek olarak da geliştirici sekmesinde OEM kilidi açma butonu gözükmüyor 20'den fazla video izledim hiçbirinde düzelmedi siz biliyor musunuz hocam?

Hocam cihazı bı şekilde rootlayip twrp kurmayı basarirsaniz custom rom yükleyebilirsiniz. Custom romdanda android 10 yada 9 a düşürebilirsiniz şuan benimki 11 ve çok fena kasıyor

Hocam cihazı bir şekilde rootlayip TWRP kurmayı basarirsaniz Custom ROM yükleyebilirsiniz. Custom romdanda Android 10 ya da 9'a düşürebilirsiniz şu an benimki 11 ve çok fena kasıyor

Bir türlü beceremedim Odin'le deniyorum her denediğimde hata alıyorum cihazımın orijinal TWRP dosyası bile yok herkes root u Magisk ile boot img dosyasını Fastboot'la flash ederek yapıyor ama benim cihaz Fastboot desteklemiyor

Maalesef bende birçok kez denedim bende de aynı, cihazı ilk aldığımda Android 9 yağ gibiydi 10 oldu yine idare ediyordu ama Android 11 olunca cihazda youtub izlemekten başka bir şey yapılmıyor en ufak oyunda bile kasıyor.

Benim bir şekilde root atmam lazım Custom ROM olmasa da olur

Beklemekten başka çaremiz yok S5 sürümüne uygun twrp geliştirmeleri lazım ben Android 11 sürümünü SamFw sitesinden bir daha kurdum eskisinden daha iyi oldu sende deneyebilirsin.

Benim bir şekilde root atmam lazım Custom ROM olmasa da olur.

Alın hocam Odin3 le kurun eskisinden daha iyi olacaktır. Bağlantıyı kopyalayıp siteden romu indirebilirsin.

Ben bunu kurdum tablet yine çok iyi olmasa da kendine geldi

Kurdum hocam evet rahatladı tablet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…