Rehber Samsung Tab A 8" (2019) GSI ROM Kurma

Twrp'ye giremiyorum.
Odin ile flashlayinca pass diyor

Merhaba arkadaşlar bu sürüm iyi mi bir de TWRP'yi Odin'e attım lineage RAR dosyası ne işe yarayacak?

@Abdullah7 ?

Son düzenleme:
Sadece garanti değil bazı Samsung hizmetleri de devre dışı kalıyor. Eğer OneUI bazlı ROM veya ROM sonrası stock ROM'a geri dönmek istesen bazı Samsung hizmetleri çalışmayacak.
Valla Samsung hizmetleri umrumda değil fazla yani benim çok önemli bir şey değil
CrDroid GSI kurdum. microG ve Aurora servislerini kurdum. Kurmadan önce IMEI için EFS ve NVRAM'i yedek olarak aldım. Tertemiz kullanıyorum. Garanti işi benim için çok önemli olmadığını fark ettim. Pişman da olmadım

Hocam link atar mısınız?

Hocam link atar mısınız?
CrDroid GSI: (Nazim'in telegram kanalına katılmanızı öneririm. Güncelleme bildirimleri oradan geliyor.)

microG (TWRP ve Magisk üzerinden flashlanabilir ama Magisk üzerinden yapmanızı GSI üzerinden öneririm çünkü bazı bölümlere erişim GSI romlarda kısıtlı bu yüzden vndklite olanlar hariç çoğu GSI ROM'a TWRP üzerinden microG kurulmuyor.)

Cihaz kendini download moda alıyor.

hocam çok teşekkür ederim aylardır twrp dosyasını arıyodum sayenizde buldum

@Umut Nas hocam twrp yükledim ama menüsü gelmedi

Son düzenleme:
@Umut Nas hocam bu ROM benim hoşuma gitti fakat gapps falan kursamda Play Protect sertifikası hatası veriyordu araştırdım Android 11 işletimine sahipti cihazım Android 9 işletim sistemine düşürdüm orijinal arayüzü falan kasmalar neredeyse 0 oldu öneriyorum bu arada deprem bölgesinde yaşıyordum ben saygılar sevgiler hocam.

Hocam bu tablet içinse ROM'u paylaşır mısınız varsa gapps ı benim de kurmam lazım halen kuramadım gapps bir tane buldum ama onda da aşırı fazla kasıyordu (lineage değil başka bir şey) tekrar gapps olmadan lineage yükledim şu an öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…