Rehber Samsung Tab A 8" (2019) GSI ROM Kurma

Başkan selamünaleyküm Custom ROM değil stock ROM benim kurduğum Samsung Galaxy Tab A SM-T290 cihazı Android 9 işletim sistemine düşürdüm link paylaşmak yasak olabilir ondan dolayı kullandığım siteyi vermek istemiyorum eğer yasak değilse paylaşabilirim LineageOS sıkıntılı biraz maalesef ben orijinal arayüzüne döndüm cihazın işletim sistemini de dediğim gibi 9'a düşürdüm.

Hocam ben çözdüm gapps kurmayı başardım. Android 13 lineage 20.0 gapps de kurdum şu an sıkıntısız çalışıyor.

Hocam mind the gapps kullanarak hallettim.

Halletiysen sıkıntı yok dostum gapps dosyasını paylaş herkes yararlansın ama ben bir tane bulup kurmuştum Play Protect sertifikası hatası verdi.

@Umut Nas.

Halletiysen sıkıntı yok dostum gapps dosyasını paylaş herkes yararlansın ama ben bir tane bulup kurmuştum Play Protect sertifikası hatası verdi.

Hocam onu hallettim işte siz isterseniz tekrardan kurun tablete onu yardımcı olayım buradan çok kolay bir çözümü var.

Başkan mind the gapps linkini paylaş herkes yararlansın fakat ben bir ara farklı bir gapps kurduğumda Play Protect sertifikası hatası veriyordu ve çözüm bulamadığım için orijinal arayüzüne döndüm cihazın işletim sistemini de dediğim gibi 9'a düşürdüm.

@Umut Nas.

Hocam onu hallettim işte siz isterseniz tekrardan kurun tablete onu yardımcı olayım buradan çok kolay bir çözümü var.

Zahmet olmazsa söyler misin şimdilik yüklemeyi düşünmüyorum ama yüklersem lazım olabilir.

Hocam buradan aşağıda android sürümünüze göre olanı indirin

Rom bu

Bence hiç düşünmeden kurun gerçekten aşırı akıcı ve bütün Google hizmetleri ve uygulamaları çalışıyor yapamadğınız bir şey olursa söyleyin hemen yardımcı olayım bu ROM işine girdikten sonra bütün hataları gördüğüm için yardım edebilirim.

Başkan ben kullandım bunu yaptım ama sonuç alamadım LineageOS ROM'unda gapps kullandığım zaman Play Protect sertifikası hatası verdi.

Hocam onun çözümü basit
Buradan cihazınızı kayıt ettirip yeniden başlatıyorsunuz nasıl kayıt ettireceğinizi bilmiyorsanız yardım edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…