Samsung Tab A 8 2019 (gtowifi) için ROM önerisi

Bootloader sürümüm aynı değil derken? O şekilde bir şey mümkün değil. Bootloader sürümü diye bir şey yok. LineageOS kurabilirsiniz sade olarak, onun yerine hafif LineageOS modlu crDroid kurabilirsiniz.

Bootloader sürümüm aynı değil derken? O şekilde bir şey mümkün değil. Bootloader sürümü diye bir şey yok. LineageOS kurabilirsiniz sade olarak, onun yerine hafif LineageOS modlu crDroid kurabilirsiniz.
Ekte paylaştım. Böyle yazıyor, benimki ise farklı (ayarlardan baktım) sanırım ama tam emin olamadım. Komut çalıştırınca sonuç çıkmadı.

T290XXS5CWG5 sürüm hocam. Buradakinden farklı yani.

Sanırım bu güncellemeyi yaptığımdan dolayı cihaza başka ROM yükleyemeyeceğim, zira XDA'da bir kullanıcı böyle olduğunu belirtmiş. Bekleyeceğim artık. Downgrade şuan olmuyormuş.

Dosya Ekleri

• 1732999031831.png
    1732999031831.png
    33,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
O cihazda Custom ROM çalıştırmanın yolu var.
Bootloader açın ve Odin'den flashlayın.

Hocam brick yememesi için nelere dikkat etmem lazım?
O cihazda Custom ROM çalıştırmanın yolu var.
Bootloader açın ve Odin'den flashlayın.

Peki hocam Odin'in nasıl kullanıldığına dair bir rehber var mıdır, veya şimdi kısaca özet geçer misiniz? Hiç kullanmadığımdan bilmiyorum.

Odin'i buradan indirin. ROM dosyasını AP kısmına koy ve başlat.
Bundan önce bootloader kilidi açman gerekiyor.

Odin'i buradan indirin. ROM dosyasını AP kısmına koy ve başlat.
Bundan önce bootloader kilidi açman gerekiyor.

Bootloader kilidini açtım az önce, Odin de indiriyorum şimdi sağ olun hocam. Yani şimdi ben bilgisayardan flashlasam otomatik download moda girer mi? Yoksa recovery moda girmem mi gerek? @Heribert Yavuz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı