Başlıktaki tablet için çok hafif bir ROM arıyorum. Tablet aşırı kasıyor, kullanan bilir. LineageOS kuracaktım ancak sanırım bootloader sürümüm aynı değil. Nasıl bakacağımı da bilmiyorum. @Heribert Yavuz @Umut Nas
Bootloader sürümüm aynı değil derken? O şekilde bir şey mümkün değil. Bootloader sürümü diye bir şey yok. LineageOS kurabilirsiniz sade olarak, onun yerine hafif LineageOS modlu crDroid kurabilirsiniz.
Bootloader sürümüm aynı değil derken? O şekilde bir şey mümkün değil. Bootloader sürümü diye bir şey yok. LineageOS kurabilirsiniz sade olarak, onun yerine hafif LineageOS modlu crDroid kurabilirsiniz.
Ekte paylaştım. Böyle yazıyor, benimki ise farklı (ayarlardan baktım) sanırım ama tam emin olamadım. Komut çalıştırınca sonuç çıkmadı.
T290XXS5CWG5 sürüm hocam. Buradakinden farklı yani.
Sanırım bu güncellemeyi yaptığımdan dolayı cihaza başka ROM yükleyemeyeceğim, zira XDA'da bir kullanıcı böyle olduğunu belirtmiş. Bekleyeceğim artık. Downgrade şuan olmuyormuş.
Samsung Galaxy Tab A8 2019 (T290) için LineageOS 20 GSI Uyarı: Bu resmi bir yapım değildir! Bu cihazda çalışan TWRP olmadığı için deneme amaçlı hazırlanmıştır. Eğer cihazınızın bootloader sürümü (S3/U3) ise resmi sürümü kullanabilirsiniz. Cihazınızın brick olması kurtarılmaz duruma gelmesine...
Samsung Galaxy Tab A8 2019 (T290) için LineageOS 20 GSI Uyarı: Bu resmi bir yapım değildir! Bu cihazda çalışan TWRP olmadığı için deneme amaçlı hazırlanmıştır. Eğer cihazınızın bootloader sürümü (S3/U3) ise resmi sürümü kullanabilirsiniz. Cihazınızın brick olması kurtarılmaz duruma gelmesine...
Samsung Odin is the ROM Flashing tool for SAMSUNG Android smartphones and tablets devices. Including Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S8, etc. You...
samfw.com
Odin'i buradan indirin. ROM dosyasını AP kısmına koy ve başlat.
Bundan önce bootloader kilidi açman gerekiyor.
Bugün yine güzel rehberle karşınızdayım. Başlıkta anlattığım gibi bootloader kilidimizi açaçağız. uyarı: Cihazınız kutudan Android 8 (oreo) ve altı çıkıyorsa sadece OEM kilit açmayı aktif etmeniz yeterlidir. (Android 8 ve altı cihazlarda bootloader kilidi bulunmamaktadır.) Önemli verileriniz var...
Samsung Odin is the ROM Flashing tool for SAMSUNG Android smartphones and tablets devices. Including Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S8, etc. You...
samfw.com
Odin'i buradan indirin. ROM dosyasını AP kısmına koy ve başlat.
Bundan önce bootloader kilidi açman gerekiyor.
Bugün yine güzel rehberle karşınızdayım. Başlıkta anlattığım gibi bootloader kilidimizi açaçağız. uyarı: Cihazınız kutudan Android 8 (oreo) ve altı çıkıyorsa sadece OEM kilit açmayı aktif etmeniz yeterlidir. (Android 8 ve altı cihazlarda bootloader kilidi bulunmamaktadır.) Önemli verileriniz var...
Bootloader kilidini açtım az önce, Odin de indiriyorum şimdi sağ olun hocam. Yani şimdi ben bilgisayardan flashlasam otomatik download moda girer mi? Yoksa recovery moda girmem mi gerek? @Heribert Yavuz