Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 3 Aralık 2020 #1 Ses açma kapama tuşlarını denedim, bildirim perdesinde de yok. Nereden alınıyor bu ekran görüntüsü? Orta tuş da yok bu tablette.
Ses açma kapama tuşlarını denedim, bildirim perdesinde de yok. Nereden alınıyor bu ekran görüntüsü? Orta tuş da yok bu tablette.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #2 Tabletin ekranını aşağıya kaydırınca ekran görüntüsü tuşu gelmesi lazım. Yoksa ayarlardan açılıyordu.
Tabletin ekranını aşağıya kaydırınca ekran görüntüsü tuşu gelmesi lazım. Yoksa ayarlardan açılıyordu.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 3 Aralık 2020 #3 Schentienel dedi: Tabletin ekranını aşağıya kaydırınca ekran görüntüsü tuşu gelmesi lazım. Yoksa ayarlardan açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Ben bulamadim ama acaba nerede?
Schentienel dedi: Tabletin ekranını aşağıya kaydırınca ekran görüntüsü tuşu gelmesi lazım. Yoksa ayarlardan açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Ben bulamadim ama acaba nerede?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #4 Megaton dedi: Ben bulamadim ama acaba nerede? Genişletmek için tıkla... Bende Tab s6 vardı benzer olduğundan söylemiştim.
Megaton dedi: Ben bulamadim ama acaba nerede? Genişletmek için tıkla... Bende Tab s6 vardı benzer olduğundan söylemiştim.
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 3 Aralık 2020 #5 Megaton dedi: Ses açma kapama tuşlarını denedim, bildirim perdesinde de yok. Nereden alınıyor bu ekran görüntüsü? Orta tuş da yok bu tablette. Genişletmek için tıkla... Ekranı aşağı kaydırın, "Ekran görüntüsü alın." tuşuna basın, ekran görüntüsü alacaktır.
Megaton dedi: Ses açma kapama tuşlarını denedim, bildirim perdesinde de yok. Nereden alınıyor bu ekran görüntüsü? Orta tuş da yok bu tablette. Genişletmek için tıkla... Ekranı aşağı kaydırın, "Ekran görüntüsü alın." tuşuna basın, ekran görüntüsü alacaktır.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Aralık 2020 #6 Hocam 3 parmağınız ile aşağı kaydırmayı dener misiniz?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 3 Aralık 2020 #7 3 parmağınızı sağa ya da sola kaydırıp deneyin. Hiçbir yöntem işe yaramıyorsa bu programı öneririm: Lightshot (ekran görüntüsü aracı) - Google Play'de Uygulamalar
3 parmağınızı sağa ya da sola kaydırıp deneyin. Hiçbir yöntem işe yaramıyorsa bu programı öneririm: Lightshot (ekran görüntüsü aracı) - Google Play'de Uygulamalar
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 3 Aralık 2020 #8 Lord Raiden dedi: 3 parmağınızı sağa ya da sola kaydırıp deneyin. Hiçbir yöntem işe yaramıyorsa bu programı öneririm: Lightshot (ekran görüntüsü aracı) - Google Play'de Uygulamalar Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Hirok dedi: Hocam 3 parmağınız ile aşağı kaydırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır. 321147 dedi: Ekranı aşağı kaydırın, "Ekran görüntüsü alın." Tuşuna basın, ekran görüntüsü alacaktır. Genişletmek için tıkla... Orada o tus yok. Ya olacak iş değil koskoca tablet aldik bir SS alamıyoruz. Yardımcı olan bir arkadaş var mı? Son düzenleme: 3 Aralık 2020
Lord Raiden dedi: 3 parmağınızı sağa ya da sola kaydırıp deneyin. Hiçbir yöntem işe yaramıyorsa bu programı öneririm: Lightshot (ekran görüntüsü aracı) - Google Play'de Uygulamalar Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Hirok dedi: Hocam 3 parmağınız ile aşağı kaydırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır. 321147 dedi: Ekranı aşağı kaydırın, "Ekran görüntüsü alın." Tuşuna basın, ekran görüntüsü alacaktır. Genişletmek için tıkla... Orada o tus yok. Ya olacak iş değil koskoca tablet aldik bir SS alamıyoruz. Yardımcı olan bir arkadaş var mı?
M Mizgin sidar Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Ocak 2021 #9 Yani ben de şaşırıyorum ekran görüntüsü alma tuşu yok. Nasıl olmaz yaaa.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 12 Ocak 2021 #10 Ben buldum sorunu. Ses açma ve ekran kilitleme tuşuna aynı anda kısa basarak deneyin. Oradan ekrana, ekran görüntüsü mü almak istiyorsunuz diye bir yazı geliyor. İzin ver deyip kabul edin. Artık SS alabilirsiniz. Ama kısa basmayı unutmayın.
Ben buldum sorunu. Ses açma ve ekran kilitleme tuşuna aynı anda kısa basarak deneyin. Oradan ekrana, ekran görüntüsü mü almak istiyorsunuz diye bir yazı geliyor. İzin ver deyip kabul edin. Artık SS alabilirsiniz. Ama kısa basmayı unutmayın.