Samsung Tab A7 FRP bypass nasıl yapılır?

thErenSK0

Hectopat
Katılım
22 Mayıs 2020
Mesajlar
705
Makaleler
3
Çözümler
3
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, 10 yaşındaki kuzenim tabletine şifre koymuş ve ne koyduğunu bilmiyor. Tablete factory reset attım, kurulum ekranında yine şifre istedi. Google hesabını da bulamıyoruz maalesef. Araştırdım, birkaç bypass yöntemi buldum, SamFw Tool falan denemeye çalıştım; test moduna girmek gerekiyormuş. Kurulum esnasında acil durum aramalarına giremediğim için test modunu açamıyorum maalesef. Bu konu hakkında tecrübe veya bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.


Tabletin modeli SM-T500 B8 galiba, ne anlama geldiğini bilmiyorum; fakat internette bulduğum çözümler B3’e göreydi. B8’e göre uygun bir çözüm bulamadım.


@Heribert Yavuz hocam, siz galiba bilgilisiniz galiba bu konuda.
 
Ne satması dostum satılık değil. İma ettiğin şeyi de anladım herkesi kendinizle karıştırmayın terbiyesizlik yapmayın.
 
Hocam en son güncellemesini ben yaptım ama inanın Android kaç olduğunu hatırlamıyorum. Şu an öğrenmemin bir yolu var mı? EDL dediğiniz ROM atarak mı yapılıyor?

Android 12 son fakat güvenlik güncellemeleri aldı bu cihaz.
Manuel bypass olmuyor cihazı söküp EDL'ye alıp dft Pro vb programlar ile açıldığını söyleyenler var.
Chimera tool EDL ile açıyormuş.
 
Android 12 son fakat güvenlik güncellemeleri aldı bu cihaz.
Manuel bypass olmuyor cihazı söküp EDL'ye alıp DFT Pro vb programlar ile açıldığını söyleyenler var.

Yani şu anda yapabileceğim hiçbir şey yok mu? tüm güncellemeler yapıldı mı emin değilim bu arada.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı