Samsung Tab A7 için işlemci tercihi

blackboy55555

Decapat
TAB A7'nin Exynos ve Snapdragon işlemcili olmak üzere iki modeli bulunuyor. Hangi işlemcili olanı daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de Snapdragon versiyon satılıyor ama ben Exynos'a dair bir şey bulamadım. Link atarsanız karşılaştırabiliriz.

Snapdragon pil tasarrufu yapan ve performansı kısıtlayan bir işlemci. Exynos daha iyidir diye düşünüyorum.

Buradaki karşılaştırmada da exynos daha yüksek puan almış.Telefonlarda snapdragon işlemciler exynosa göre daha fazla tercih ediliyor biliyordum.Exynosun daha fazla puan almasına şaşırdım.

MediaMarkt'tan 1 ay önce aldığımız tabletin işlemcisi SD665 gözüküyor. Yani yanlış yazmış olabilirler.

Exynos çok daha iyi ısınma sorununu da bir nebze azaltabilir bulursanız alın performans anlamında çok da bir fark yok ama 11mm olmasının avantajı ve TDP oranının düşük olması avantajı da var Exynos da aynı zamanda GHz olarak da daha güçlü.

MediaMarkt yanlış yazmış. Bu modelin sadece Snapdragon varyantı var. SD 662 işlemci.

@DarkReader hocam doğru söylüyor Türkiye'de olmayabilir ama Snapdragon olan da alınabilir çok rahatlıkla oyun vs oynayabilirsiniz ben kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…