T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.346 Çözümler 3 23 Haziran 2021 #1 Tabletimde şarj 98'di 30 dk film izliyordum tabletten değil tablet ekran kapalıydı 98'den 95'e düşmüş şimdi 94'e düştü bir problem mi var acaba?
Tabletimde şarj 98'di 30 dk film izliyordum tabletten değil tablet ekran kapalıydı 98'den 95'e düşmüş şimdi 94'e düştü bir problem mi var acaba?
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.213 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 23 Haziran 2021 #2 Tam test edip ful şarjın ne kadar sürede bittiğini yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.527 Çözümler 37 23 Haziran 2021 #3 Arka planda açık uygulamalar vs. varsa kapatıp gözlemleyebilirsiniz.
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.346 Çözümler 3 23 Haziran 2021 #4 Bahacprz dedi: Tam test edip ful şarjın ne kadar sürede bittiğini yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... ExellionTR dedi: Arka planda açık uygulamalar vs. varsa kapatıp gözlemleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güç tasarrufu açık karanlık mod açık her şey açık. Bahacprz dedi: Tam test edip ful şarjın ne kadar sürede bittiğini yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Kronometre mi açayım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2021
Bahacprz dedi: Tam test edip ful şarjın ne kadar sürede bittiğini yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... ExellionTR dedi: Arka planda açık uygulamalar vs. varsa kapatıp gözlemleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güç tasarrufu açık karanlık mod açık her şey açık. Bahacprz dedi: Tam test edip ful şarjın ne kadar sürede bittiğini yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Kronometre mi açayım?
Megaton Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 23 Haziran 2021 #5 Android güncel mi?
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.213 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 23 Haziran 2021 #6 T.t dedi: Güç tasarrufu açık karanlık mod açık her şey açık. Kronometre mi açayım. Genişletmek için tıkla... Kullan tahmini bir süre söyle.
T.t dedi: Güç tasarrufu açık karanlık mod açık her şey açık. Kronometre mi açayım. Genişletmek için tıkla... Kullan tahmini bir süre söyle.
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.346 Çözümler 3 23 Haziran 2021 #7 93'den başlıyorum 30 dakika PUBG oynayıp atacagim. Megaton dedi: Android güncel mi? Genişletmek için tıkla... 11 var. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2021
93'den başlıyorum 30 dakika PUBG oynayıp atacagim. Megaton dedi: Android güncel mi? Genişletmek için tıkla... 11 var.
TheJovenshire Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.616 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2021 #8 Uygulama verilerini temizleyin arka plan kısıtlayın arka plan fotoğraflarını siyah yapın oyun oynuyorsanız ayarları düşüğe alın batarya kontrolü de yaptırabilirsiniz teknik servise belirli aralıklar ile. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2021
Uygulama verilerini temizleyin arka plan kısıtlayın arka plan fotoğraflarını siyah yapın oyun oynuyorsanız ayarları düşüğe alın batarya kontrolü de yaptırabilirsiniz teknik servise belirli aralıklar ile.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2021 #9 Arka planda bir program tüketiyor olabilir. Ayarlardan pil tüketen uygulamalara bakmanızı tavsiye ederim.
Arka planda bir program tüketiyor olabilir. Ayarlardan pil tüketen uygulamalara bakmanızı tavsiye ederim.
Megaton Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 23 Haziran 2021 #10 T.t dedi: 93'den başlıyorum 30 dakika PUBG oynayıp atacagim. 11 var. Genişletmek için tıkla... 11 ile google çökmeye başladı. Google vb ise uyku moduna al. Arka planı siyah yap. Ben de inanılmaz fark etti.
T.t dedi: 93'den başlıyorum 30 dakika PUBG oynayıp atacagim. 11 var. Genişletmek için tıkla... 11 ile google çökmeye başladı. Google vb ise uyku moduna al. Arka planı siyah yap. Ben de inanılmaz fark etti.