T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.346 Çözümler 3 23 Haziran 2021 #11 30 Dakika PUBG %10 şarj yedi. Megaton dedi: 11 ile google çökmeye başladı. Eki Görüntüle 1080051 Google vb ise uyku moduna al. Arka planı siyah yap. Ben de inanılmaz fark etti. Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım fark yok hep öyle kullanıyorum zaten. Bahacprz dedi: Tam test edip ful şarjın ne kadar sürede bittiğini yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 30 dakika %10 TheJovenshire dedi: Uygulama verilerini temizleyin arka plan kısıtlayın arka plan fotoğraflarını siyah yapın oyun oynuyorsanız ayarları düşüğe alın batarya kontrolü de yaptırabilirsiniz teknik servise belirli aralıklar ile. Genişletmek için tıkla... Bence garantilik bir iş bu. PUBG 60 FPS de %10 gitti 30 dakikada.
30 Dakika PUBG %10 şarj yedi. Megaton dedi: 11 ile google çökmeye başladı. Eki Görüntüle 1080051 Google vb ise uyku moduna al. Arka planı siyah yap. Ben de inanılmaz fark etti. Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım fark yok hep öyle kullanıyorum zaten. Bahacprz dedi: Tam test edip ful şarjın ne kadar sürede bittiğini yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 30 dakika %10 TheJovenshire dedi: Uygulama verilerini temizleyin arka plan kısıtlayın arka plan fotoğraflarını siyah yapın oyun oynuyorsanız ayarları düşüğe alın batarya kontrolü de yaptırabilirsiniz teknik servise belirli aralıklar ile. Genişletmek için tıkla... Bence garantilik bir iş bu. PUBG 60 FPS de %10 gitti 30 dakikada.