S0rry Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar Samsung Tab A7 kullanıyorum ve bu tableti şarja taktığımda şarj simgesinde 'X' işareti çıkıyor ve yavaş şarj oluyor. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar Samsung Tab A7 kullanıyorum ve bu tableti şarja taktığımda şarj simgesinde 'X' işareti çıkıyor ve yavaş şarj oluyor. Ne yapmalıyım?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #2 Farkli sarj kablosu deneyin.
HestiaS Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #3 Umut Nas dedi: Farkli sarj kablosu deneyin. Genişletmek için tıkla... “Cihazınız yavaş şarj oluyor.” bildirimi de geliyor mu? Şarj adaptörünüzü ve kablonuzu değiştirin.
Umut Nas dedi: Farkli sarj kablosu deneyin. Genişletmek için tıkla... “Cihazınız yavaş şarj oluyor.” bildirimi de geliyor mu? Şarj adaptörünüzü ve kablonuzu değiştirin.
S0rry Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #4 Sağ olun deneyeceğim. HestiaS dedi: “Cihazınız yavaş şarj oluyor.” bildirimi de geliyor mu? Şarj adaptörünüzü ve kablonuzu değiştirin. Genişletmek için tıkla... Şarj adaptörünüz yanlış takılmış olabilir gibi bir bildirim almıştım.
Sağ olun deneyeceğim. HestiaS dedi: “Cihazınız yavaş şarj oluyor.” bildirimi de geliyor mu? Şarj adaptörünüzü ve kablonuzu değiştirin. Genişletmek için tıkla... Şarj adaptörünüz yanlış takılmış olabilir gibi bir bildirim almıştım.