rzxeroz Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 715 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #11 592041 dedi: Hafıza ve RAM, fiyatı da uygun. Genişletmek için tıkla... Ek hafıza takılabilinir 200 tl-ye değmez işlemci farkı var.
592041 dedi: Hafıza ve RAM, fiyatı da uygun. Genişletmek için tıkla... Ek hafıza takılabilinir 200 tl-ye değmez işlemci farkı var.
5 592041 Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.935 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Mayıs 2023 #12 rzxeroz dedi: Ek hafıza takılabilinir 200 TL-ye değmez işlemci farkı var. Genişletmek için tıkla... Unisoc kullanıyordu sanırım, program ve oyun optimizasyon durumu nasıldır bilmiyorum ama Samsung bunu düşünmüştür.
rzxeroz dedi: Ek hafıza takılabilinir 200 TL-ye değmez işlemci farkı var. Genişletmek için tıkla... Unisoc kullanıyordu sanırım, program ve oyun optimizasyon durumu nasıldır bilmiyorum ama Samsung bunu düşünmüştür.
rzxeroz Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 715 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #13 592041 dedi: Unisoc kullanıyordu sanırım, program ve oyun optimizasyon durumu nasıldır bilmiyorum ama Samsung bunu düşünmüştür. Genişletmek için tıkla... Hocam Samsung iyi işte uzatmanın manası yok.
592041 dedi: Unisoc kullanıyordu sanırım, program ve oyun optimizasyon durumu nasıldır bilmiyorum ama Samsung bunu düşünmüştür. Genişletmek için tıkla... Hocam Samsung iyi işte uzatmanın manası yok.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #14 592041 dedi: Unisoc kullanıyordu sanırım, program ve oyun optimizasyon durumu nasıldır bilmiyorum ama Samsung bunu düşünmüştür. Genişletmek için tıkla... Kendi kullandigim bir tablet, hiç yari yolda bırakmadı.
592041 dedi: Unisoc kullanıyordu sanırım, program ve oyun optimizasyon durumu nasıldır bilmiyorum ama Samsung bunu düşünmüştür. Genişletmek için tıkla... Kendi kullandigim bir tablet, hiç yari yolda bırakmadı.
5 592041 Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.935 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Mayıs 2023 #15 Umut Nas dedi: Kendi kullandigim bir tablet, hiç yari yolda bırakmadı. Genişletmek için tıkla... Kötü bir cihaz demedim zaten, uygun fiyatlı bu iki model arasında çok fazla fark yok sadece. Rakamlar yükseldikçe daha seçici olurdum ama basit bir tablet alıyorsam basit işler için kullanırım, yüksek hafıza ve RAM içeren modeli alıp geçerdim. İkisinin arasındaki performans farkı hemen hemen aynıdır ve günlük hayatta son kullanıcı hissetmez, sentetik testlerde belki az bir fark olur.
Umut Nas dedi: Kendi kullandigim bir tablet, hiç yari yolda bırakmadı. Genişletmek için tıkla... Kötü bir cihaz demedim zaten, uygun fiyatlı bu iki model arasında çok fazla fark yok sadece. Rakamlar yükseldikçe daha seçici olurdum ama basit bir tablet alıyorsam basit işler için kullanırım, yüksek hafıza ve RAM içeren modeli alıp geçerdim. İkisinin arasındaki performans farkı hemen hemen aynıdır ve günlük hayatta son kullanıcı hissetmez, sentetik testlerde belki az bir fark olur.
HayatimTakinti Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 95 Çözümler 1 28 Mayıs 2023 #16 Hepinize çok teşekkür ederim Samsung tercih ettim Gördüğüm kadarıyla ekran ve işlemci bakımından çok daha iyi Samsung Bir de adamlar öyle bi kutulama yapmış gibi premiumu hissediyorsunuz Cidden çok güzel Samsung tavsiye ederim
Hepinize çok teşekkür ederim Samsung tercih ettim Gördüğüm kadarıyla ekran ve işlemci bakımından çok daha iyi Samsung Bir de adamlar öyle bi kutulama yapmış gibi premiumu hissediyorsunuz Cidden çok güzel Samsung tavsiye ederim