Samsung Tab A9 8/128 alınır mı?

Aldığınız tableti satın almayı düşünüyorum da kullanım deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz hocam rica etsem.

Tablet güzel fiyatına göre günlük işlerde gayet yeterli ancak tek sorunu bazen tıkladığınız zaman algılamıyor buna çözüm bulamadım ama ciddi bir sorun değil onun dışında bir problem yaşamadım ama şu anki fiyatına alınır mı? Bilmiyorum iyi araştırmak gerekiyor.

Tablet güzel fiyatına göre günlük işlerde gayet yeterli ancak tek sorunu bazen tıkladığınız zaman algılamıyor buna çözüm bulamadım ama ciddi bir sorun değil onun dışında bir problem yaşamadım ama şu anki fiyatına alınır mı? Bilmiyorum iyi araştırmak gerekiyor.
Yaşadığınız sorun tabletin kronik problemiymiş sanırım, benzer deneyimi yaşayan çokça kullanıcı var. Ciddi bir sorun değil demişsiniz ama sinir bozucu bir hal almıyor mu? Sonuçta akıcılığı etkileyen bir durum, bilhassa klavyeyle yazarken yanlış yazmaya sebep olabilir, oyun oynarken çileden çıkartabilir. Algılamama sorunu tekrar denediğimizde hemen düzeliyor galiba, uzun sürmüyor öyle mi?

Yaşadığınız sorun tabletin kronik problemiymiş sanırım, benzer deneyimi yaşayan çokça kullanıcı var. Ciddi bir sorun değil demişsiniz ama sinir bozucu bir hal almıyor mu? Sonuçta akıcılığı etkileyen bir durum, bilhassa klavyeyle yazarken yanlış yazmaya sebep olabilir, oyun oynarken çileden çıkartabilir. Algılamama sorunu tekrar denediğimizde hemen düzeliyor galiba, uzun sürmüyor öyle mi?
Öyle şey yok.
Şöyle tableti bir yere koyduğunuzda sadece sol ustte her zaman değil bazen algilama yapmıyormus..
Kimi yazılım,kimi sensör hatası demiş.
Bende A9 var 8-128gb olanı.
Denedim video çektim karşılaşmadım...
Yani tableti tutuş konumuda önemli...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Öyle şey yok.
Şöyle tableti bir yere koyduğunuzda sadece sol ustte her zaman değil bazen algilama yapmıyormus..
Kimi yazılım,kimi sensör hatası demiş.
Bende A9 var 8-128gb olanı.
Denedim video çektim karşılaşmadım...
Yani tableti tutuş konumuda önemli...

Öyle bir şey yok deyip kestirip atmışsınız ama her üründe olmaması zaten normal bir durum. Belli teknolojik ürünlerde kronik sorunlar olur ve fabrikasyon olarak bazı ürünler hatasız çalışırken bazılarında kronik olan sorunlar ortaya çıkabiliyormuş. Ne mutlu ki siz şanslıymışsınız sorunsuz ürün size denk gelmiş. Şahit olarak fotoğraftaki yorumu gösterebilirim.

Dosya Ekleri

• yorum.JPG
    yorum.JPG
    55,8 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı