Samsung Tab A9+ çoklu dokunma problemi var mı?

Hocam şarjı iyi gidiyor mu?

Oyun oynuyorsanız bilmiyorum ancak Web'de gezinirken gidiyor hocam Web'de gezinmek için kullanıyorum 4-5 günde bir şarj ediyorum ancak çok kullanmıyorum günde 1-2 saat falan belki kullanıyorumdur, tam parlaklıkta kullanıyorum her zaman.
Bu fiyat bandında önerebileceğim tek tablet kendisi.

Ben alalı 1 2 hafta oldu bir sorunla karşılaşmadım , video film izliyorum genelde sarjı ortalama gidiyor gibi geldi bana. Oyun konusunda Brawl Stars indirmiştim denemek için ortalama bir performans vermişti tablet. Bence kısacası güzel zaman geçirmek için alınabilir fiyatı da uygun gördüm.

Oyun oynuyorsanız bilmiyorum ancak Web'de gezinirken gidiyor hocam Web'de gezinmek için kullanıyorum 4-5 günde bir şarj ediyorum ancak çok kullanmıyorum günde 1-2 saat falan belki kullanıyorumdur, tam parlaklıkta kullanıyorum her zaman.
Bu fiyat bandında önerebileceğim tek tablet kendisi.

Ben alalı 1 2 hafta oldu bir sorunla karşılaşmadım, video film izliyorum genelde sarjı ortalama gidiyor gibi geldi bana. Oyun konusunda Brawl Stars indirmiştim denemek için ortalama bir performans vermişti tablet. Bence kısacası güzel zaman geçirmek için alınabilir fiyatı da uygun gördüm.

Cevaplar için teşekkür ederim sipariş ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı