Hamza_Efe53 Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #1 Merhaba Temu uzerinden Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More bu kalemi satın aldim cogu kisi calisiyor demesine ragmen bir kisi yorumlarda Tab A9+ da calismiyor demis. Daha yeni sipariş verdim iptal etmeli miyim?
Merhaba Temu uzerinden Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More bu kalemi satın aldim cogu kisi calisiyor demesine ragmen bir kisi yorumlarda Tab A9+ da calismiyor demis. Daha yeni sipariş verdim iptal etmeli miyim?
Aakons Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.434 Makaleler 2 Çözümler 1 15 Nisan 2025 #2 Hamza_Efe53 dedi: Merhaba Temu uzerinden Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More bu kalemi satın aldim cogu kisi calisiyor demesine ragmen bir kisi yorumlarda Tab A9+ da calismiyor demis. Daha yeni sipariş verdim iptal etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Dokunmatik olarak çalışıyor deniliyor. Muhtemelen çalışır. Bir de çizim eldiveni al kullan.
Hamza_Efe53 dedi: Merhaba Temu uzerinden Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More bu kalemi satın aldim cogu kisi calisiyor demesine ragmen bir kisi yorumlarda Tab A9+ da calismiyor demis. Daha yeni sipariş verdim iptal etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Dokunmatik olarak çalışıyor deniliyor. Muhtemelen çalışır. Bir de çizim eldiveni al kullan.
Hamza_Efe53 Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #3 Aakons dedi: Dokunmatik olarak çalışıyor deniliyor. Muhtemelen çalışır. Bir de çizim eldiveni al kullan. Genişletmek için tıkla... Evet cizim eldiveni de aldim sağ ol
Aakons dedi: Dokunmatik olarak çalışıyor deniliyor. Muhtemelen çalışır. Bir de çizim eldiveni al kullan. Genişletmek için tıkla... Evet cizim eldiveni de aldim sağ ol