qexia Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #1 Merhaba, bugün tablet geldi fakat 90 Hz'de olmasına rağmen menüde animasyonlar kasıyor, herkeste böyle mi? Sadece bendeyse nasıl çözebilirim?
Merhaba, bugün tablet geldi fakat 90 Hz'de olmasına rağmen menüde animasyonlar kasıyor, herkeste böyle mi? Sadece bendeyse nasıl çözebilirim?
hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.839 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 30 Ekim 2024 #2 Ben yeğenime aldım UI güncellemesi yapmadan önce bir kasma yoktu güncelledikten sonra biraz kasmaya başladı. Artı 0 Eksi
Ben yeğenime aldım UI güncellemesi yapmadan önce bir kasma yoktu güncelledikten sonra biraz kasmaya başladı.
KS KS qexia Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #3 hovarda dedi: Ben yeğenime aldım UI güncellemesi yapmadan önce bir kasma yoktu güncelledikten sonra biraz kasmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Umarım yakın zamanda düzelir çok sinir bozuyor şu an da. Artı 0 Eksi
hovarda dedi: Ben yeğenime aldım UI güncellemesi yapmadan önce bir kasma yoktu güncelledikten sonra biraz kasmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Umarım yakın zamanda düzelir çok sinir bozuyor şu an da.
H hacker_127 Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 650 Çözümler 2 29 Kasım 2024 #4 Merhaba, indexleme yaptıktan sonra düzeliyor mu acaba? Ben de sadece PDF ve benzer günlük kullanım için almak istiyorum, A9+ önerir misiniz? Artı 0 Eksi
Merhaba, indexleme yaptıktan sonra düzeliyor mu acaba? Ben de sadece PDF ve benzer günlük kullanım için almak istiyorum, A9+ önerir misiniz?