M minarium Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar aranızda Tab A9 Plus kullanan var mı? Kırılmaz cam ve kılıf takınca dokunmatik takılıyor masanın üzerinde falan sadece elde işliyor. Sizde de böyle bir sorun var mı? Kırılmaz camdan olduğunu düşünüyorum ama. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2024
Arkadaşlar aranızda Tab A9 Plus kullanan var mı? Kırılmaz cam ve kılıf takınca dokunmatik takılıyor masanın üzerinde falan sadece elde işliyor. Sizde de böyle bir sorun var mı? Kırılmaz camdan olduğunu düşünüyorum ama.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.736 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 19 Aralık 2024 #2 minarium dedi: Arkadaşlar aranızda Tab A9 Plus kullanan var mı? Kırılmaz cam ve kılıf takınca dokunmatik takılıyor masanın üzerinde falan sadece elde işliyor. Genişletmek için tıkla... Evet, kullanıyorum ama koruyucu ve kılıf yok. Ayarlar > Ekran > Dokunma Hassasiyeti özelliğini açar mısınız?
minarium dedi: Arkadaşlar aranızda Tab A9 Plus kullanan var mı? Kırılmaz cam ve kılıf takınca dokunmatik takılıyor masanın üzerinde falan sadece elde işliyor. Genişletmek için tıkla... Evet, kullanıyorum ama koruyucu ve kılıf yok. Ayarlar > Ekran > Dokunma Hassasiyeti özelliğini açar mısınız?
M minarium Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #3 Leon Dayı dedi: Evet, kullanıyorum ama koruyucu ve kılıf yok. Ayarlar > Ekran > Dokunma Hassasiyeti özelliğini açar mısınız? Genişletmek için tıkla... o ayar açık bayadır ama aynı hala. kılıf kırılmaz cam çıkarınca sorun yok çalışıyor
Leon Dayı dedi: Evet, kullanıyorum ama koruyucu ve kılıf yok. Ayarlar > Ekran > Dokunma Hassasiyeti özelliğini açar mısınız? Genişletmek için tıkla... o ayar açık bayadır ama aynı hala. kılıf kırılmaz cam çıkarınca sorun yok çalışıyor