Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #1 Sabah tableti kapatıp şarja taktım, birkaç saat sonra açtım ve başlıkta görünen şey geldi. İyi mi kötü mü?
Sabah tableti kapatıp şarja taktım, birkaç saat sonra açtım ve başlıkta görünen şey geldi. İyi mi kötü mü?
7 782004 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 938 Çözümler 8 6 Kasım 2024 #2 Bedless dedi: Sabah tableti kapatıp şarja taktım, birkaç saat sonra açtım ve başlıkta görünen şey geldi. İyi mi kötü mü? Genişletmek için tıkla... Uygulamaları güncelleyip optimize ediyor endişelnemenize gerek yok
Bedless dedi: Sabah tableti kapatıp şarja taktım, birkaç saat sonra açtım ve başlıkta görünen şey geldi. İyi mi kötü mü? Genişletmek için tıkla... Uygulamaları güncelleyip optimize ediyor endişelnemenize gerek yok
AnimezKızıEmre Zeptopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #3 Bazı uygulamaları cihaza optimize ederek daha iyi çalışmasını sağlıyor sorun yok.
Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #4 AnimezKızıEmre dedi: Bazı uygulamaları cihaza optimize ederek daha iyi çalışmasını sağlıyor sorun yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler angaralı_06 dedi: Uygulamaları güncelleyip optimize ediyor endişelnemenize gerek yok Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
AnimezKızıEmre dedi: Bazı uygulamaları cihaza optimize ederek daha iyi çalışmasını sağlıyor sorun yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler angaralı_06 dedi: Uygulamaları güncelleyip optimize ediyor endişelnemenize gerek yok Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 6 Kasım 2024 #5 Bedless dedi: Sabah tableti kapatıp şarja taktım, birkaç saat sonra açtım ve başlıkta görünen şey geldi. İyi mi kötü mü? Genişletmek için tıkla... Ara sıra yapar sorun değildir.
Bedless dedi: Sabah tableti kapatıp şarja taktım, birkaç saat sonra açtım ve başlıkta görünen şey geldi. İyi mi kötü mü? Genişletmek için tıkla... Ara sıra yapar sorun değildir.