Samsung Tab S T800'e Android 10 kurulmalı mı?

ens5783

Femtopat
Daha fazla  
İyi forumlar eski sürüm bir tabletim var ekranı kırık yaptırıp kullanma gibi bir niyetim var(görüntü yok ama navigasyon tuşlarının ışığı yanıyor).Ekranı süper AMOLED zamanında efsane bir ekrana sahipti ki şu an bile birçok tablete taş çıkarır üstelik tabletin orijinal klavyesi bile var. Samsung Tab S T800 (3GB RAM 16 GB hafıza Samsung Exynos 5 5420 işlemcili) bu tableti değerlendirmek ve sürüm yükseltmek istiyorum Android 10 falan yeterli olur, acaba tablet için ağır gelir mi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:

Öncelikle o ekranı şu an bulma ihtimaliniz çok düşük, bulsanız bile işlemcisi çok düşük PUBG de 20 FPS bile alamazken Android 10 buna ağır gelir

Öncelikle o ekranı şu an bulma ihtimaliniz çok düşük, bulsanız bile işlemcisi çok düşük PUBG de 20 FPS bile alamazken Android 10 buna ağır gelir
Hocam haklı olabilirsiniz ekran bulmam zor olabilir diyelimki buldum çıkma ekran fln. Kardeşim için Yt ,ödev yapmak için veya basit oyunlar için brawl stars vb. oyunlar için iş görürümü?
Android 10 için galiba 2 gb ram yeterli imiş

Android 8 bulamadım root için yt de 10 falan var hep onlarda yabancı videolar

Brawl Stars oynatmaz hocam, YT'ye falan girer ama kasa kasa girer kardeşin illallah eder tabletten. Ha bir de ekran buldun diyelim IPS satma ihtimalleri çok yüksek haberin olsun.
Android 10'u boş ver kardeşim tablet şu haliyle zor kaldırıyor kendini bir de Android 10 ile tam bitirme işini

Anladım hocam hayaller suya düştü çöp yolu gözüktü sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…